Menu
Livet

Velkommen 2009

Godt nytår til jer alle. Jeg håber at alle er kommet godt ind i det nye. Vores nytårsaften forløb stille og roligt. Jeg er ikke den store nytårsfestabe, så nytåret blev holdt herhjemme og ingen gæster. Det bliver dog pynter op og det står Christian for. Pynten består af serpentiner og der er også et par bordbomber og hatte, Alt dette der mest for Christians skyld.

nytaar

Menuen var ganske lige til, vi startede med et stjerneskud, med måde dampet og stegt fisk, derefter en tornedau med salat og pomme rosti, til dessert var der Coupe Denmark.

Vejret artede sig til sidst, for efter en hel dag med skyer, klarede det op og blev så smukt, med en himmel fyldt med stjerner.

Rådhusklokkerne slog 12 og vi ønskede hinanden en godt nytår til tonerne af Vær Velkommen Herrens År. Nytåret blev skudt ind og jeg fik også skudt en del, dog kun med mit kamera.

Fyrvaerkeri

Fyrvaerkeri

Fyrvaerkeri

Velkommen 2009, jeg glæder mig til at se hvad du bringer.

9 kommentar

 • Karin - Abildjyden
  1. januar 2009 at 10:22

  Det var lige en nytårs aften efter min “næse”…. Hjertelig velkommen til 2009 – og den vil bringe masser af gode minder/glæder – Positive mennesker vil altid kunne vende ubehag til et eller andet nåh ja, der var jo lige…. Set i bagspejlet, så havde det jo en postiv slutning….

  Reply
 • Catarina
  1. januar 2009 at 11:05

  Karin
  Tak skal du have – jeg er helt sikker på at 2009 bliver et dejligt år ligesom 2008 gjorde. 🙂

  Reply
 • Marianne
  1. januar 2009 at 12:41

  Vi er klar til 2009 – året kan bare komme an. Jeg glæder mig og tror at det vil blive sjovt 🙂

  Reply
 • Catarina
  1. januar 2009 at 13:09

  Marianne
  Som mit motto siger:
  Der kommer det ud af dagen, som jeg selv vælger at investerer i den. 🙂

  Reply
 • Søren (Kbh)
  1. januar 2009 at 14:28

  Måtte google for at se hvad Coupe Denmark var. Det må
  smage godt;-)
  http://www.riversongs.com/cards/newyears.html

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2009 at 14:44

   Søren (Kbh)
   Det er den simpleste dessert i verdenen. Vaniljeis med hjemmelavet lun chokoladesauce på. Ummmm det smagte. 🙂

   Tak for det fine nytårs kort. Ser er smukt lavet med æbletræet og alle månederne. 🙂

   Reply
 • Dorthe
  1. januar 2009 at 16:46

  Jeg ville blot ønske dig godt nytår – og tak for mange gode indlæg gennem året 🙂

  Reply
 • Catarina
  1. januar 2009 at 18:16

  Dorthe
  Tak skal du have. Også et godt nytår til dig. 🙂

  Reply
 • […] de billeder jeg ville få af evt. fyrværkeri, ikke ville være de samme som dem, jeg andre år, (2008, 2009) har skudt med det store Nikon og med trådudløser. Men derfor burde det jo ikke være […]

  Reply

Skriv en kommentar