Jeg elsker mit køkken

Jeg kan sidde i timer ved det bord. Der er altså bare noget hyggeligt ved, at sidde der for ende af langbordet, med kaffen og pc’en inden for rækkevidde. Mit køkkenet er centralt placeret med stuen og forældreafdeling på den ene side og ungdomsafdelingen på den anden. Når jeg så sidder der ved bordet, føler jeg, at jeg er med sådan lidt over det hele. Dejligt!

kokkenhygge

Lige om et øjeblik vil jeg atter tage plads ved bordet med pc’en og kaffen. Men i dag vil jeg også tage min tegneplade op af tasken. Der skal tegnes og leges, bare sådan lidt for sjov og for min egen skyld, for en ørn er jeg jo ikke.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
7 thoughts on “Jeg elsker mit køkken”

 • Det er et dejligt hus, I har, og dit køkken er superhyggeligt. jeg kan godt forstå, du elsker at sidde der med pc’en og kaffen. Jeg sidder i vores stue, men det er også ved et spisebord, så det minder om din hyggeplads :o)

 • Madame
  Jeg sidder også ofte i stuen, men så er det uden tegneplade og kun pc, mig og sofaen. 😉


  Esther
  Det er altid hyggeligt at side i et køkken. Dette udgør det også for vores spisestue. 🙂


  Søren (Kbh)
  Ja det er rigtigt, men jeg har ikke dykket efter Christian er blevet ødt. Nu snorkler jeg kun. Dejlige billeder, de kan godt få det til at krible i mig or at komme tilbage i havet. 😉


  Johanna
  Det er er blevet brugt mange timer der og det bliver der nok også i fremtiden. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.