Menu
Livet

Jeg elsker mit køkken

Jeg kan sidde i timer ved det bord. Der er altså bare noget hyggeligt ved, at sidde der for ende af langbordet, med kaffen og pc’en inden for rækkevidde. Mit køkkenet er centralt placeret med stuen og forældreafdeling på den ene side og ungdomsafdelingen på den anden. Når jeg så sidder der ved bordet, føler jeg, at jeg er med sådan lidt over det hele. Dejligt!

kokkenhygge

Lige om et øjeblik vil jeg atter tage plads ved bordet med pc’en og kaffen. Men i dag vil jeg også tage min tegneplade op af tasken. Der skal tegnes og leges, bare sådan lidt for sjov og for min egen skyld, for en ørn er jeg jo ikke.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Madame
  2. januar 2009 at 21:03

  Det er et dejligt hus, I har, og dit køkken er superhyggeligt. jeg kan godt forstå, du elsker at sidde der med pc’en og kaffen. Jeg sidder i vores stue, men det er også ved et spisebord, så det minder om din hyggeplads :o)

  Reply
 • Esther
  2. januar 2009 at 21:57

  Åhr for et fedt køkken – bliver helt misundelig.

  Kan godt forstå du hygger dig der 🙂

  Reply
 • Søren (Kbh)
  2. januar 2009 at 22:00

  Jeg kender godt det med at have et sted, hvor man har det rigtig det rart. Din stue ser rigtig hyggelig ud. Selvfølgelig kan du tegne også. Jeg har set, at du har dykkercertifikat, så her af billeder taget af en undervandsfotograf:)
  http://www.brianskerry.com/portfolio.html

  Reply
 • Johanna
  2. januar 2009 at 23:54

  Det ser også skønt og hyggeligt ud, omkring det bord. 🙂
  Er sikker på, at man kan få enormt mange timer til, at gå lige der.

  Reply
 • Catarina
  3. januar 2009 at 08:33

  Madame
  Jeg sidder også ofte i stuen, men så er det uden tegneplade og kun pc, mig og sofaen. 😉


  Esther
  Det er altid hyggeligt at side i et køkken. Dette udgør det også for vores spisestue. 🙂


  Søren (Kbh)
  Ja det er rigtigt, men jeg har ikke dykket efter Christian er blevet ødt. Nu snorkler jeg kun. Dejlige billeder, de kan godt få det til at krible i mig or at komme tilbage i havet. 😉


  Johanna
  Det er er blevet brugt mange timer der og det bliver der nok også i fremtiden. 😀

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  3. januar 2009 at 11:01

  Et dejligt køkken, og en skøn indretning.

  Jeg kan godt forstå du hygger dig i disse omgivelser.

  Reply
 • Catarina
  3. januar 2009 at 11:50

  Karin
  Der er dejligt lunt og godt. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar