The Amasing Digital Scrapbooking Race

5. januar 2009

I går fik jeg en mail, fra en jeg ikke kender. Sine. Sine laver digital scrapbooking og for øjeblikket deltager hun i noget der hedder The Amasing Digital Scrapbooking Race. Sine skrev og spurgte om lov til at låne et af mine billeder til dagens udfordring. Udfordringen bestod i at tage et billede og klippe det over i mindst tre dele.

Selvfølgelig gav jeg Sine lov til at låne og det vil jeg også gøre hvis andre skulle finde på at spørge. Det er nemlig det, at man spørger og ikke bare tager selv, som gjorde udslaget hos mig. Og så det faktum, at jeg var enormt spændt på hvad Sine kunne få ud af mit billede.

Sines rigtige flotte resultat kan du se lige her.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karin - Abildjyden 5. januar 2009 at 15:52

  Det er dejligt positivt, når folk spørger pænt. Det kan jeg godt lide, og jeg havde som du straks givet grønt lys.

  En spændende måde at skabe et anderledes billed på.

 • Reply Catarina 5. januar 2009 at 17:56

  Karin
  Ja det er det mindste de kan gøre. Det er blevet super flot, synes jeg. 😉

 • Reply Helle K. 5. januar 2009 at 19:51

  Jeg faldt over en som havde brugt et af mine billeder – uden at spørge, men pyt jeg valgte at være smigret.

 • Reply Catarina 6. januar 2009 at 06:10

  Helle K
  Nåå ja sådan kan man jo også se på det. 😉

 • Leave a Reply