The Amasing Digital Scrapbooking Race

I går fik jeg en mail, fra en jeg ikke kender. Sine. Sine laver digital scrapbooking og for øjeblikket deltager hun i noget der hedder The Amasing Digital Scrapbooking Race. Sine skrev og spurgte om lov til at låne et af mine billeder til dagens udfordring. Udfordringen bestod i at tage et billede og klippe det over i mindst tre dele.

Selvfølgelig gav jeg Sine lov til at låne og det vil jeg også gøre hvis andre skulle finde på at spørge. Det er nemlig det, at man spørger og ikke bare tager selv, som gjorde udslaget hos mig. Og så det faktum, at jeg var enormt spændt på hvad Sine kunne få ud af mit billede.

Sines rigtige flotte resultat kan du se lige her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “The Amasing Digital Scrapbooking Race”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.