Wiii mere sne

Sidder her på mit kontor med udsigt til dejlige snefuk. Jeg stornyder, da jeg ved det er en stakket frist, for de, har lovet varmegrader.

det-sner

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Wiii mere sne”

 • puha – er lige kommet hjem fra arbejde, her er sneen heldigvis ved at smelte… og ja – heldigvis… nu krydser jeg bare finger for, at det ikke begynder at fryse igen, for så bliver det rent skøjteløb på vejene i aften, når man skal hjem fra spil… Så sne – i moderate mængder tak, og helst lørdage – så er der bedst tid til at nyde sneen… 🙂 (Jep – er monsterglad for at vi sidste år fik købt nye vinterdæk til den, dengang, nye dyt :))

 • Louise
  Ja vinterdæk skal der til. Jeg bryder mig heller ikke synderligt om at kører på is, det er ikke så rart, så hellere sne.

  Godt du kom helt hjem. 🙂

 • Sikke et dejligt snelandskab!

  Jeg hører nu nok til dem, der helst vil have varmegarder. Det giver så frygtelig mange problemer i trafikken, når der er sne og is.

  God onsdag til dig 🙂

  • Madame
   Jeg elsker sne og frost om vinteren og jeg kan også godt lide at kører bil, men tager altid af sted i god tid og kører efter forholdene. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.