Menu
Hverdagen

Landet

Jeg er lige kommet hjem efter en laaang men særdeles god dag på jobbet. Jeg fik nået rigtig mange ting og alt kørte som var det smurt i olie. Nu er aftensmaden sat i gang for jeg er hundesulten. I aften står den på noget så simpelt som en omgang kartoffel/selleris mos med et stykke magert oksekød og ristede peberfrugter til.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Helle K.
  8. januar 2009 at 18:41

  Velkommen hjem – det lyder som en lækker menu 🙂

  Reply
 • Catarina
  8. januar 2009 at 19:01

  Helle K.
  Tak skal du have. Det var en nem menu efter en lang dag. 😉

  Reply
 • Karolina
  8. januar 2009 at 20:42

  Det lyder bare lækkert!

  Reply
 • Catarina
  8. januar 2009 at 20:53

  Karolina
  Det smagte faktisk ret godt, bedre end jeg regnede med. 😉

  Reply

Skriv en kommentar