Formatering

9. januar 2009

Christians computer, har drille her de sidste dage og nu har han fået nok og kom og bad mig om af formater den. Det er jeg nu i gang med og forhåbentlig går der ikke så længe inden han atter kan få den ind. I mens maskineriet arbejder, kan jeg jo passende surfe lidt rundt.

Formatering - |NIKON D90 | Sigma 10-20mm f/4-5.6 EX DC HSM | 14mm | 1/15 sek. | f/4,5 | ISO500 | Handheld |
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anne 9. januar 2009 at 19:28

  måske du skulle have min computer på besøg ? 😉

 • Reply Catarina 9. januar 2009 at 19:34

  Anne
  Den kunne jeg som godt have stående her ved siden af, det ville ikke være noget problem. 🙂

 • Reply Olines 10. januar 2009 at 08:28

  Jeg håber du får den til at køre optimalt igen.
  Dejlig lørdag til jer alle derned sydpå!

  • Reply Catarina 10. januar 2009 at 09:52

   Det virker helt som ny igen, sså alle er glade. 🙂

  Leave a Reply