Formatering

9. januar 2009

Christians computer, har drille her de sidste dage og nu har han fået nok og kom og bad mig om af formater den. Det er jeg nu i gang med og forhåbentlig går der ikke så længe inden han atter kan få den ind. I mens maskineriet arbejder, kan jeg jo passende surfe lidt rundt.

Formatering - |NIKON D90 | Sigma 10-20mm f/4-5.6 EX DC HSM | 14mm | 1/15 sek. | f/4,5 | ISO500 | Handheld |
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anne 9. januar 2009 at 19:28

  måske du skulle have min computer på besøg ? 😉

 • Reply Catarina 9. januar 2009 at 19:34

  Anne
  Den kunne jeg som godt have stående her ved siden af, det ville ikke være noget problem. 🙂

 • Reply Olines 10. januar 2009 at 08:28

  Jeg håber du får den til at køre optimalt igen.
  Dejlig lørdag til jer alle derned sydpå!

  • Reply Catarina 10. januar 2009 at 09:52

   Det virker helt som ny igen, sså alle er glade. 🙂

  Skriv gerne en kommentar