Dejlig morgen

10. januar 2009

Jeg sov længe, det er ikke noget jeg plejer at gøre, men jeg må have trængt til det. Jeg fik sat vaskemaskinen med sengetøj i gang og smuttede så i løbetøjet, for jeg trængt til at blive rørt, efter at have siddet i går aftes og optimerede Christians pc med et halvt øje, og se, for Gud ved hvilken gang, “Forest Gump” med det andet øje.

Gråvejr - | NIKON D90 | Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX | 34mm | 1/50 sek. | f/4,2 | ISO200 | Handheld |

Ikke fordi det er et fantastisk vejr denne lørdag formiddag, det er mildt sagt temmelig gråt, men der er ingen vind. Ingen vind er for mig super løbevejr, så betyder det altså mindre om det er solskin eller regn, bare det er vindstille, så er jeg glad.

Morgenhygge - | NIKON D90 | Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX | 27mm | 1/25 sek. | f/4 | ISO200 | Handheld |

Morgen-smoothien er for længst drukket, det blev den så snart jeg kom ud af badet, men kaffen, den har jeg og lige nu sidder jeg og hygger med den og lidt let musik fra radioen. Det er en dejlig morgen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Madame 10. januar 2009 at 10:56

  Ja, det er en dejlig morgen, og du giver mig lyst til en løbetur, når jeg har ryddet lidt op i hytten.
  Ha’ en dejlig lørdag 🙂

  • Reply Catarina 10. januar 2009 at 11:10

   Madame
   Det skulle du gøre, det er pragtfuldt derude. 🙂

  Skriv gerne en kommentar