Menu
Dagligdagen / Motion

Dejlig morgen

Jeg sov længe, det er ikke noget jeg plejer at gøre, men jeg må have trængt til det. Jeg fik sat vaskemaskinen med sengetøj i gang og smuttede så i løbetøjet, for jeg trængt til at blive rørt, efter at have siddet i går aftes og optimerede Christians pc med et halvt øje, og se, for Gud ved hvilken gang, “Forest Gump” med det andet øje.

Gråvejr - | NIKON D90 | Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX | 34mm | 1/50 sek. | f/4,2 | ISO200 | Handheld |

Ikke fordi det er et fantastisk vejr denne lørdag formiddag, det er mildt sagt temmelig gråt, men der er ingen vind. Ingen vind er for mig super løbevejr, så betyder det altså mindre om det er solskin eller regn, bare det er vindstille, så er jeg glad.

Morgenhygge - | NIKON D90 | Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX | 27mm | 1/25 sek. | f/4 | ISO200 | Handheld |

Morgen-smoothien er for længst drukket, det blev den så snart jeg kom ud af badet, men kaffen, den har jeg og lige nu sidder jeg og hygger med den og lidt let musik fra radioen. Det er en dejlig morgen.

2 kommentar

 • Madame
  10. januar 2009 at 10:56

  Ja, det er en dejlig morgen, og du giver mig lyst til en løbetur, når jeg har ryddet lidt op i hytten.
  Ha’ en dejlig lørdag 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. januar 2009 at 11:10

   Madame
   Det skulle du gøre, det er pragtfuldt derude. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar