Morgen sløv, det er mig

11. januar 2009

Jeg er ikke den hurtigste denne morgen. Det første krus kaffe allerede er drukket, men det er som om kroppen ikke helt vil vågne. Jeg tror jeg tager en løbetur her inden så længe, det skal nok få kroppen op på mærkerne, selvom vejret ikke er så behageligt i dag.

Januar grå

I dag skal jeg have bakset noget dej sammen, så vi har lidt brød til den kommende uge. Den ene portion er jeg ret sikker på bliver havregrynsboller, men den anden er jeg mindre sikker på. Men jeg vil tro, at når jeg først får taget et kik ud i spisekamret, så ved jeg hvad det skal være.

Sløv søndag

I aften skal de to herre herhjemme selv finde ud af hvad de skal have til aftensmad, for jeg skal på Hesselet i Nyborg og spise. Jeg har spist mange steder, men jeg faktisk aldrig spist der, så det glæder jeg mig til at prøve.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Olines 11. januar 2009 at 10:50

  God løbetur til dig. Jeg er på vej i skoven med mand og hund. Sådan en søndag kræver luft og motion.

  • Reply Catarina 11. januar 2009 at 11:42

   Olines
   Tak skal du have – og rigtig god tur i skoven. 😉

 • Reply Leif 11. januar 2009 at 18:49

  Jeg ved godt, at jeg allerede har ønsket dig god fornøjelse på Facebook med hensyn til Hesselet, men der kommer lige en ekstra hilsen her på din blog 🙂

 • Reply Catarina 11. januar 2009 at 22:49

  Leif
  Tak skal du have. det var rigtigt godt og det er nok ikke sidste gang jeg skal derned. 🙂

 • Skriv en kommentar