Morgen sløv, det er mig

11. januar 2009

Jeg er ikke den hurtigste denne morgen. Det første krus kaffe allerede er drukket, men det er som om kroppen ikke helt vil vågne. Jeg tror jeg tager en løbetur her inden så længe, det skal nok få kroppen op på mærkerne, selvom vejret ikke er så behageligt i dag.

Januar grå

I dag skal jeg have bakset noget dej sammen, så vi har lidt brød til den kommende uge. Den ene portion er jeg ret sikker på bliver havregrynsboller, men den anden er jeg mindre sikker på. Men jeg vil tro, at når jeg først får taget et kik ud i spisekamret, så ved jeg hvad det skal være.

Sløv søndag

I aften skal de to herre herhjemme selv finde ud af hvad de skal have til aftensmad, for jeg skal på Hesselet i Nyborg og spise. Jeg har spist mange steder, men jeg faktisk aldrig spist der, så det glæder jeg mig til at prøve.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Olines 11. januar 2009 at 10:50

  God løbetur til dig. Jeg er på vej i skoven med mand og hund. Sådan en søndag kræver luft og motion.

  • Reply Catarina 11. januar 2009 at 11:42

   Olines
   Tak skal du have – og rigtig god tur i skoven. 😉

 • Reply Leif 11. januar 2009 at 18:49

  Jeg ved godt, at jeg allerede har ønsket dig god fornøjelse på Facebook med hensyn til Hesselet, men der kommer lige en ekstra hilsen her på din blog 🙂

 • Reply Catarina 11. januar 2009 at 22:49

  Leif
  Tak skal du have. det var rigtigt godt og det er nok ikke sidste gang jeg skal derned. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar