Menu
Livet

Morgen sløv, det er mig

Jeg er ikke den hurtigste denne morgen. Det første krus kaffe allerede er drukket, men det er som om kroppen ikke helt vil vågne. Jeg tror jeg tager en løbetur her inden så længe, det skal nok få kroppen op på mærkerne, selvom vejret ikke er så behageligt i dag.

Januar grå

I dag skal jeg have bakset noget dej sammen, så vi har lidt brød til den kommende uge. Den ene portion er jeg ret sikker på bliver havregrynsboller, men den anden er jeg mindre sikker på. Men jeg vil tro, at når jeg først får taget et kik ud i spisekamret, så ved jeg hvad det skal være.

Sløv søndag

I aften skal de to herre herhjemme selv finde ud af hvad de skal have til aftensmad, for jeg skal på Hesselet i Nyborg og spise. Jeg har spist mange steder, men jeg faktisk aldrig spist der, så det glæder jeg mig til at prøve.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Olines
  11. januar 2009 at 10:50

  God løbetur til dig. Jeg er på vej i skoven med mand og hund. Sådan en søndag kræver luft og motion.

  Reply
  • Catarina
   11. januar 2009 at 11:42

   Olines
   Tak skal du have – og rigtig god tur i skoven. 😉

   Reply
 • Leif
  11. januar 2009 at 18:49

  Jeg ved godt, at jeg allerede har ønsket dig god fornøjelse på Facebook med hensyn til Hesselet, men der kommer lige en ekstra hilsen her på din blog 🙂

  Reply
 • Catarina
  11. januar 2009 at 22:49

  Leif
  Tak skal du have. det var rigtigt godt og det er nok ikke sidste gang jeg skal derned. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar