Store brød og gode boller

11. januar 2009

Jeg har vist fået lavet rigeligt med brød også mere end vi kan konsumere, men så er det da godt jeg ved hvor jeg kan få det afsat.

Store brød og boller
~Havregrynsboller og valnøddebrød.

Jeg skal et smut forbi min søde veninde Gitte i Nyborg sidst på eftermiddagen og jeg tror godt hun og ungerne kan aftage lidt af bagværket. Gitte har en pc som godt kunne trænge til lidt hjælp, og da Gitte bor i Nyborg, passer jo vældig fint med, at jeg kan smutte indenom inden aftalen på Hesselet i aften, som kun ligger 5 minutter fra Gitte.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Perle 11. januar 2009 at 16:30

  Det ser rigtig lækkert ud 🙂

 • Reply Leif 11. januar 2009 at 18:50

  Det ser alt for godt ud 🙂

  Smut gerne forbi mig på kontoret i Farum i morgen 🙂

 • Reply Karolina 11. januar 2009 at 20:47

  Du er en god veninde! 🙂

 • Reply Marianne 11. januar 2009 at 22:41

  Hvor ser de gode ud….. jeg får helt lyst til at bage her klokken snart tæt på midnat 🙂

 • Reply Catarina 11. januar 2009 at 22:50

  Perle
  De var lækre. 😀


  Leif
  Hjemmebag er altid godt, men der er lidt langt til Farum. 🙂


  Karolina
  Det går begge veje. 😉


  Marianne
  Så må du da bare i gang. 😆

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.