Jeg elsker at lære nyt

12. januar 2009

I dag skal jeg og 10 af mine kollegaer fra både Danmark, Norge og Sverige, på kursus i vore nye CRM system. Vi skal alle ende med at blive superbrugere og derefter være i stand til, at underviser resten af vores kollegaer. Vi mangler vores UK afdeling, men for at der ikke skal være for mange sproglige barriere, er det blevet vedtaget, at jeg også skal være superbruger for dem og så tage over og undervise dem, når jeg er klar til det.

Det bliver så fedt endelig at have et CRM system der virker. Det sidste vi havde, var så forfærdeligt tungt at arbejde med, at mange gav og så blev oplysningerne jo ikke opdateret. Jeg er sikker på den bliver en god, men også lang dag. Åh som jeg elsker at få proppet ny viden ind, jeg elsker simpelthen at lærer nyt og på den måde udvide min horisont.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anne 12. januar 2009 at 08:23

  Altid dejligt at lære nyt, men hvad er CRM ? :-)..

 • Reply Helle K. 12. januar 2009 at 08:31

  Det er vildt dejligt at lære nyt – og du får så senere en tur til England – ikke værst Catarina 🙂

 • Reply Madame 12. januar 2009 at 09:17

  Rigtig god fornøjelse med kurset, Catarina – det lyder virkelig spændende!

 • Reply Catarina 12. januar 2009 at 16:50

  Anne
  Nemlig. 🙂

  CRM = Customer Relationship Management, er til kunderelationsstyring, altså et system der indeholde data om vores kunder. CRM vil gøre det nemmere for vores virksomhed at holde styr på kontakten til vore kunder og plejning af disse.


  Helle K.
  Jeg håber aldrig jeg bliver færdig med at få ny viden og vel og mærket viden jeg kan bruge til mere end at svare rigtigt i Trivial Pursuit, som jeg ellers er ret god til 😆

  Og så gør det da ikke noget der kommer en tur til UK ud af det. 😉


  Madame
  Det var meget spændende og jeg glæder mig til vi, sådan for alvor tager det i brug – det bliver godt. 😀

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.