Menu
Livet

Jeg elsker at lære nyt

I dag skal jeg og 10 af mine kollegaer fra både Danmark, Norge og Sverige, på kursus i vore nye CRM system. Vi skal alle ende med at blive superbrugere og derefter være i stand til, at underviser resten af vores kollegaer. Vi mangler vores UK afdeling, men for at der ikke skal være for mange sproglige barriere, er det blevet vedtaget, at jeg også skal være superbruger for dem og så tage over og undervise dem, når jeg er klar til det.

Det bliver så fedt endelig at have et CRM system der virker. Det sidste vi havde, var så forfærdeligt tungt at arbejde med, at mange gav og så blev oplysningerne jo ikke opdateret. Jeg er sikker på den bliver en god, men også lang dag. Åh som jeg elsker at få proppet ny viden ind, jeg elsker simpelthen at lærer nyt og på den måde udvide min horisont.

5 kommentar

 • Anne
  12. januar 2009 at 08:23

  Altid dejligt at lære nyt, men hvad er CRM ? :-)..

  Reply
 • Helle K.
  12. januar 2009 at 08:31

  Det er vildt dejligt at lære nyt – og du får så senere en tur til England – ikke værst Catarina 🙂

  Reply
 • Madame
  12. januar 2009 at 09:17

  Rigtig god fornøjelse med kurset, Catarina – det lyder virkelig spændende!

  Reply
 • Catarina
  12. januar 2009 at 16:50

  Anne
  Nemlig. 🙂

  CRM = Customer Relationship Management, er til kunderelationsstyring, altså et system der indeholde data om vores kunder. CRM vil gøre det nemmere for vores virksomhed at holde styr på kontakten til vore kunder og plejning af disse.


  Helle K.
  Jeg håber aldrig jeg bliver færdig med at få ny viden og vel og mærket viden jeg kan bruge til mere end at svare rigtigt i Trivial Pursuit, som jeg ellers er ret god til 😆

  Og så gør det da ikke noget der kommer en tur til UK ud af det. 😉


  Madame
  Det var meget spændende og jeg glæder mig til vi, sådan for alvor tager det i brug – det bliver godt. 😀

  Reply
 • Er jeg klar? – Catarina.dk
  13. april 2021 at 14:08

  […] dag skal jeg have sidste del at CRM kurset. Når jeg i eftermiddag går ud af døren til kursuslokalet, skal jeg være i stand til at […]

  Reply

Skriv en kommentar