Super tirsdag

13. januar 2009

Kom fra jobbet til tide. Alle opgaver, som skulle løses i dag, er blevet løst uden problemer. Dejligt! Jeg nåede lige ind ad døren, for at opdage at vaskemaskine lige akkurat var blevet ferdig med at snurre. Efter tøjnedtagning og sammenlægning, var der plads på stativer til det fra færdige maskine.

Vasketøj

Efter sådan en herlig arbejdsdag og et vejr som her i eftermiddag ikke er helt så vådt som tidligere, snuppede jeg også lige en dejlig løbetur. For pokker hvor sådan en frisk tur, giver et ekstra skud energi. Nu venter aftensmaden som i dag består af karrykål, som giver kroppen noget at arbejde med.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Karolina 13. januar 2009 at 18:50

  Det lyder bare lækkert. Vi spiser også om lidt. 🙂

 • Reply Catarina 13. januar 2009 at 19:18

  Karolina
  Velbekomme til jer. 🙂

 • Reply Elizabeth H. 13. januar 2009 at 19:20

  Hvor aktiv du er 🙂 Dejligt. Velbekommen

 • Reply Catarina 13. januar 2009 at 19:51

  Elizabeth
  Jeg får meget mere energi ved at bruge mig selv. 🙂

  Maden, den smagte herligt.

 • Reply Madame 14. januar 2009 at 06:55

  Det lyder dejligt med karrykål – bruger du hvidkål? J
  Jeg må se at komme ud og løbe, for du har ret – det giver et ordentligt skud energi :o)

 • Reply Catarina 14. januar 2009 at 07:00

  Madame
  Ja jeg bruger hvidkål, som så er snitte fint. 🙂

  Den energi jeg får efter løb, kan ikke sammenlignes med andet. 😉

 • Skriv en kommentar