Menu
Livet

Et par brikker at flytte med

Da jeg kom far job i dag, lå der en fin lille foret kuvert fra USA med mit navn på. Umm jeg vidste godt hvad den indeholdte, men var alligevel spændt på om de små brikker, som ikke koster noget, også levede op til de billeder jeg havde set og mine egne forventninger.

Smukke vedhæng

De er da bare fantastiske disse små dekorerede scrabble brikker. Jeg overvejer lig nu om jeg ikke skal bestille et par stykker mere, de kan jo altid bruges som en lille vertindegave, eller bare som en gave til en som trænger. Dollaren er lav, så det ender nok med at jeg hopper in på Etsy og købe et par stykker mere. Så har jeg også par brikker at flytte med. 😎

UPDATE: Så er der indkøbt endnu 4 smukke vedhæng. Jeg kunne ikke dy mig. 😉

7 kommentar

 • Madame
  15. januar 2009 at 07:18

  Scrabble-brikker, hvad er det Catarina? Det ligner smykker …
  De er virkelig meget smukke 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. januar 2009 at 07:46

   Madame
   Det er scrabble-brikker, som så er blevet lavet om til små søde vedhæng og sælges på Etsy.com. Jeg er helt vild med dem og kunne købe mig fattig. 🙂

   Reply
 • Karolina
  15. januar 2009 at 20:05

  De er smukker …. tillykke med dem! 🙂

  Reply
 • Catarina
  15. januar 2009 at 21:42

  Karolina
  Tak skal du have. 😉

  Reply
 • Sine
  18. januar 2009 at 12:09

  Hihi.. Jeg har også en.. Og et længere vedhæng i glas.. Rigtig fine! 😀

  Reply
 • Catarina
  18. januar 2009 at 13:35

  Stine
  De er rigtig søde og kan bruges til alt. 😀

  Reply
 • […] bare af en lædersnor med nogle trollekugler i. Mine små fine vedhæng fra Etzy.com, som jeg fik den anden dag, passer også på min lædersnor og det ser faktisk ikke helt dårligt ud. […]

  Reply

Skriv en kommentar