Et par brikker at flytte med

14. januar 2009

Da jeg kom far job i dag, lå der en fin lille foret kuvert fra USA med mit navn på. Umm jeg vidste godt hvad den indeholdte, men var alligevel spændt på om de små brikker, som ikke koster noget, også levede op til de billeder jeg havde set og mine egne forventninger.

Smukke vedhæng

De er da bare fantastiske disse små dekorerede scrabble brikker. Jeg overvejer lig nu om jeg ikke skal bestille et par stykker mere, de kan jo altid bruges som en lille vertindegave, eller bare som en gave til en som trænger. Dollaren er lav, så det ender nok med at jeg hopper in på Etsy og købe et par stykker mere. Så har jeg også par brikker at flytte med. 😎

UPDATE: Så er der indkøbt endnu 4 smukke vedhæng. Jeg kunne ikke dy mig. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Madame 15. januar 2009 at 07:18

  Scrabble-brikker, hvad er det Catarina? Det ligner smykker …
  De er virkelig meget smukke 🙂

  • Reply Catarina 15. januar 2009 at 07:46

   Madame
   Det er scrabble-brikker, som så er blevet lavet om til små søde vedhæng og sælges på Etsy.com. Jeg er helt vild med dem og kunne købe mig fattig. 🙂

 • Reply Karolina 15. januar 2009 at 20:05

  De er smukker …. tillykke med dem! 🙂

 • Reply Catarina 15. januar 2009 at 21:42

  Karolina
  Tak skal du have. 😉

 • Reply Sine 18. januar 2009 at 12:09

  Hihi.. Jeg har også en.. Og et længere vedhæng i glas.. Rigtig fine! 😀

 • Reply Catarina 18. januar 2009 at 13:35

  Stine
  De er rigtig søde og kan bruges til alt. 😀

 • Leave a Reply