Menu
Livet / Motion

Ladet op

Når jeg er ude og læbe har jeg ofte min lille hvide ”sten” med. På den har jeg noget af min musik, men det er sjældent jeg hører min egen musik. Jeg er faktisk mere til radio delen, for der er der indimellem snak, nyheder og så hører jeg noget af det musik som jeg måske ikke selv lige ville vælge, og på den måde bliver jeg nogle gange positiv overrasket og inspireret til at købe en cd med et, for mig, eller ukendt band.

stone

Det eneste lidt irriterende, ved min lille sten, er at den kun holder til en eller to ture, så skal den lades op, og hvis jeg ikke lige har haft den med i en uges tid, så er den afladt. Jeg har ikke købt en netværksadapter, så når den skal lades op, skal jeg have pc’en tændt og den sat til der. Nu er den blevet ladt fuldt op, det samme er jeg, så jeg tror den kommer med ud på en lille tur, når jeg kommer fra arbejde.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Belle Blues
  14. januar 2009 at 09:15

  Det er da underligt. Jeg har også sådan en – godt nok i pink – og jeg lader den næsten aldrig op. Jeg bruger den i hvert fald hver anden dag i et par timer og også tit, når jeg cykler frem og tilbage, og jeg lader den måske op hver anden uge. Før havde jeg en Ipod, som jeg skulle lade op konstant. Måske er der en fejl i dit batteri?

  Men batterier bliver selvfølgeligt også slidt med tiden.. nu ved jeg ikke hvor længe, du har haft din. 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2009 at 12:38

   Belle Blues
   Det kan værer jeg hellere må reklamere over den. Den er under 1 år gammel. 😉

   Tak for imput. 🙂

   Reply
 • Stine
  14. januar 2009 at 12:58

  Jeg har en lidt større model, som egentlig holder fint på batteriet. Men jeg synes det er lidt irriterende at den skal lades op via pc’en. Jeg har prøvet med iPod-adaptor (via usb-stik) og en billig usb-oplader købt i Tiger. Når vi tager på skiferie har vi ikke de bærbare med – og jeg vil jo frygtelig gerne høre musik hele den lange bustur hjem også.

  Der er vist ikke andet for end at købe endnu en opladerdims… Suk!

  Reply
 • Catarina
  14. januar 2009 at 18:05

  Stine
  Jeg regner også med at købe en oplader til den. Det er lidt træls det ikke bare følger med,ved købet. 🙂

  Reply
 • Stine
  14. januar 2009 at 22:38

  Ja, egentlig. Jeg fandt en billigt på nettet. Og en billig bluetouth tingest til telefonen, så kan jeg snakke i telefon i bilen med god samvittighed 😉

  Reply
 • Catarina
  15. januar 2009 at 06:13

  Stine
  Ah hvor fedt, jeg mangler faktisk også sådan én til bilen, nu tager jeg ikke telefonen men venter til jeg er kommet frem og så ringer jeg op. (Det tror jeg folk har fundet ud af. 🙂 )

  Jeg må hellere bestille én har en af de næste dage.

  Reply

Skriv en kommentar