Et par brikker ved hånden

16. januar 2009

Jeg har et armbånd jeg holder utroligt medet af. Det er hverken af det pureste guld eller det fineste sølv, næ det består såmænd bare af en lædersnor med nogle trollekugler i. Mine små fine vedhæng fra Etzy.com, som jeg fik den anden dag, passer også på min lædersnor og det ser faktisk ikke helt dårligt ud. 🙂

Et par brikker ved hånden
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Madame 16. januar 2009 at 07:00

  Det er meget smukt! Måske vi må se det i virkeligheden næste lørdag?

 • Reply Belle Blues 16. januar 2009 at 13:13

  Meget unikt.. 🙂

 • Reply Catarina 16. januar 2009 at 16:46

  Madame
  Ja det er ikke utenkeligt. 😉


  Belle Blues
  Taaak. 😀

 • Reply Helle K. 16. januar 2009 at 16:53

  Hvor er det flot 🙂

 • Reply Catarina 16. januar 2009 at 17:20

  Helle K.
  Tak skal du have, synes også selv det er ok. 😉

 • Skriv en kommentar