Menu
Livet

Tid til Catarina

Det er ikke så tid at jeg bare er mig selv helt alene hjemme. Men det en det er jeg nu og nok en lille time frem. Den ene time skal trækkes så langt som muligt, for jeg trænger til lidt ensomhed.

Fredagshyge med lys og sagte musik

Christian er smuttet til Odense sammen med en flok kammerater, de skulle i biografen, hvad de skal se, ved jeg ikke, det hører jeg nok når han kommer hjem. Søren er kørt til frisøren og skal derefter ud og finde en pæn p-skive til Alfa’en. Jeg synes nemlig ikke at sådan en reklame p-skive er særlig pæn at se på. Der er heller ikke en reklame skive i Peugeot’en. Nu er der tid til, bare at være Catarina, det er slet ikke det værste i verdenen. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Olines
  16. januar 2009 at 19:24

  Det er fedt, at have tid alene. Jeg håber du får udnyttet tiden til lige præcist det du har brug for. God weekend til dig.

  Reply
 • Catarina
  16. januar 2009 at 19:28

  Olines
  Jeg dobbelt hygger. 😀

  Ogsp en god weekend til dig og familien.

  Reply
 • Helle K.
  16. januar 2009 at 19:32

  Jeg ved ikke, hvordan det er at være Catarina, men er det som at være Helle alene hjemme, så er det dejligt 🙂 Go’ weekend 🙂

  Reply
 • Catarina
  16. januar 2009 at 19:35

  Helle K.
  Jeg er helt sikker på at det er som Kelle alene hjemme – for vi er jo ret ens. 🙂 og du har ret – det er dejligt, for en stund.

  Også en god weekend til dig og familien. 🙂

  Reply
 • anette
  16. januar 2009 at 19:53

  Det er rigtigt dejligt at have alene-tid en gang i mellem 🙂

  God weekend 🙂

  Reply
 • Catarina
  16. januar 2009 at 22:14

  Anette
  Jeg har nydt min time. Du ønskes også god weekend. 🙂

  Reply
 • Louise
  17. januar 2009 at 04:38

  Her i huset har vi også vores alene tider, og de bliver nydt.
  Nu har I sikkert fundet en P-skive til bilen, men min første tanke var sådan en elektronisk P-skive. Jeg har en i min firmabil, og jeg vil ha’ en til vores egen. Jeg tror, den kan være praktisk – navnlig når vi skal fise rundt i bilen helt over til Bornholm her til sommer 🙂
  Forsat god weekend.

  Reply
 • Catarina
  17. januar 2009 at 09:23

  Louise
  Jeg tror det er nødvendigt med alene tid, ellers bliver man helt kullerede. 🙂

  Du har ret, vi har fået købt en skive. Men det kan da være jeg skal se ´på den du snakker om. Den lyder ret smart. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar