Dejlig langsom grå lørdag

17. januar 2009

Sov lidt længere en jeg havde regnet med. Dejligt. Det er ikke lige det vintervejr jeg synes aller bedst om, og denne lørdag ser ud til at ligne alle andre dage i denne uge, altså sådan rent vejr medsigt.

Grå lørdag

Jeg sidder sammen med Søren og ni stuen og nyder morgenkaffen. Det er ikke fordi ve snakker ørene af hinanden, det gør vi sjældent om morgenen. Jeg vil nemlig gerne have lov til bare at nyde uden at skulle være social på den snakkende måde.

Langsom læærdag

Christian ligger sikkert helt bevidstløst i nede på værelset og vågner nok først hen ad 10. Det er også der at jeg skal til at tænke på at starte Peugeoten og suse til Odense. Jeg har en brunch aftale med en veninde på Cafe Kræz
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

11 kommentar

 • Reply Anne 17. januar 2009 at 10:28

  god fornøjelse i Odense 🙂
  Sig mig står kisten på hovedet?…eller er det slet ikke en kiste?

 • Reply Julia 17. januar 2009 at 10:43

  åh, det er de bedste dage – dem hvor man ikke skal så meget andet end det man orker. og ikke skal sige så meget andet, end det man vil. Glædelig weekend, KH J

 • Reply Louise 17. januar 2009 at 11:18

  Det lyder som en hyggelig lørdag formiddag. Er selv lige kommet hjem fra gøremål i byen. Anne: Kan det mon være et skab – ?

 • Reply Elizabeth H. 17. januar 2009 at 13:58

  God tur på cafeen. Elsker brunch 🙂

 • Reply Madame 17. januar 2009 at 14:39

  Jeg håber, du har haft en dejlig venindetur med brunch – det lyder rigtig hyggeligt. Men det er isnende koldt i dag 🙂

 • Reply Margrethe 17. januar 2009 at 16:44

  Håber du har haft en dejlig dag og hygget med brunchen, på denne kolde, blæsende dag.
  God lørdag aften 🙂

 • Reply Catarina 17. januar 2009 at 18:29

  Anne
  Tal skal du have. Kisten har jeg sat på højkant og har lave hylder inden i. 😉


  Julia
  Mange tak skal du have. Det har været en rigtig dejlig dag med ren hygge indlagt. 😀

  Go’ weekend til dig også.


  Louise
  Det er altid dejligt at komme i godt selskab. Og du har ret, den er nu blevet til et skab.


  Elizabeth
  Tak skal du have, det er altid hyggeligt med brunch. 😉


  Madame
  Jeg har haft en skøn dag og nu hygges der med familien. 🙂


  Margrethe
  Heldigvis var vi inde på den lune cafe for det har været en kold dag. 😉

 • Reply Anne 17. januar 2009 at 18:31

  genial ide…Catarina..måske jeg skulle gøre det med vores grønne kiste..for det man skal bruge ligger altid nederst i kisten…men på højkant og med hylder…ja så ville mange ting, nemmere kunne findes 🙂

 • Reply Catarina 17. januar 2009 at 18:35

  Anne
  Det var også min erfaring at jeg altid roede rundt i den kiste og kunne aldrig finde noget. Jeg har sat den op på en firkant af træ med hul i midten og på den firkant af træ er der sat hjul. Jeg ville gerne have at håndtaget i den ende der nu er nederst, blev bevaret og det med hjul var løsningen.

 • Reply Sine 18. januar 2009 at 12:07

  Årh en genial ide med kisten!! Jeg er altid gået uden om dem fordi de bare ville stå og fylde og trække rod, men sådan her er de jo meget mere anvendelige. 😀

 • Reply Catarina 18. januar 2009 at 13:34

  Stine
  Sådan har jeg aktisk haft den i 8 år. Jeg tror aldrig den komme til at stå normalt igen. 🙂

 • Skriv en kommentar