Menu
Hverdagen

Dejlig langsom grå lørdag

Sov lidt længere en jeg havde regnet med. Dejligt. Det er ikke lige det vintervejr jeg synes aller bedst om, og denne lørdag ser ud til at ligne alle andre dage i denne uge, altså sådan rent vejr medsigt.

Grå lørdag

Jeg sidder sammen med Søren og ni stuen og nyder morgenkaffen. Det er ikke fordi ve snakker ørene af hinanden, det gør vi sjældent om morgenen. Jeg vil nemlig gerne have lov til bare at nyde uden at skulle være social på den snakkende måde.

Langsom læærdag

Christian ligger sikkert helt bevidstløst i nede på værelset og vågner nok først hen ad 10. Det er også der at jeg skal til at tænke på at starte Peugeoten og suse til Odense. Jeg har en brunch aftale med en veninde på Cafe Kræz

0

11 kommentar

 • Anne
  17. januar 2009 at 10:28

  god fornøjelse i Odense 🙂
  Sig mig står kisten på hovedet?…eller er det slet ikke en kiste?

  Reply
 • Julia
  17. januar 2009 at 10:43

  åh, det er de bedste dage – dem hvor man ikke skal så meget andet end det man orker. og ikke skal sige så meget andet, end det man vil. Glædelig weekend, KH J

  Reply
 • Louise
  17. januar 2009 at 11:18

  Det lyder som en hyggelig lørdag formiddag. Er selv lige kommet hjem fra gøremål i byen. Anne: Kan det mon være et skab – ?

  Reply
 • Elizabeth H.
  17. januar 2009 at 13:58

  God tur på cafeen. Elsker brunch 🙂

  Reply
 • Madame
  17. januar 2009 at 14:39

  Jeg håber, du har haft en dejlig venindetur med brunch – det lyder rigtig hyggeligt. Men det er isnende koldt i dag 🙂

  Reply
 • Margrethe
  17. januar 2009 at 16:44

  Håber du har haft en dejlig dag og hygget med brunchen, på denne kolde, blæsende dag.
  God lørdag aften 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. januar 2009 at 18:29

  Anne
  Tal skal du have. Kisten har jeg sat på højkant og har lave hylder inden i. 😉


  Julia
  Mange tak skal du have. Det har været en rigtig dejlig dag med ren hygge indlagt. 😀

  Go’ weekend til dig også.


  Louise
  Det er altid dejligt at komme i godt selskab. Og du har ret, den er nu blevet til et skab.


  Elizabeth
  Tak skal du have, det er altid hyggeligt med brunch. 😉


  Madame
  Jeg har haft en skøn dag og nu hygges der med familien. 🙂


  Margrethe
  Heldigvis var vi inde på den lune cafe for det har været en kold dag. 😉

  Reply
 • Anne
  17. januar 2009 at 18:31

  genial ide…Catarina..måske jeg skulle gøre det med vores grønne kiste..for det man skal bruge ligger altid nederst i kisten…men på højkant og med hylder…ja så ville mange ting, nemmere kunne findes 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. januar 2009 at 18:35

  Anne
  Det var også min erfaring at jeg altid roede rundt i den kiste og kunne aldrig finde noget. Jeg har sat den op på en firkant af træ med hul i midten og på den firkant af træ er der sat hjul. Jeg ville gerne have at håndtaget i den ende der nu er nederst, blev bevaret og det med hjul var løsningen.

  Reply
 • Sine
  18. januar 2009 at 12:07

  Årh en genial ide med kisten!! Jeg er altid gået uden om dem fordi de bare ville stå og fylde og trække rod, men sådan her er de jo meget mere anvendelige. 😀

  Reply
 • Catarina
  18. januar 2009 at 13:34

  Stine
  Sådan har jeg aktisk haft den i 8 år. Jeg tror aldrig den komme til at stå normalt igen. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar