Sæt i gang Catarina

Jeg er egentlig ikke helt derhenne hvor jeg synes at klokken skal være, ”nu skal du til at gøre dig færdig, for du skal snart ud af døren”. Næ jeg er mere hen i retning af, ”sid du bare og nyd din kaffe, der er længe til du skal du af døren”. Min samvittighed siger mig at jeg hellere må følge den første, og så håbe at kroppen lystre.

Sæt i gang NU..

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Sæt i gang Catarina”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.