Sæt i gang Catarina

19. januar 2009

Jeg er egentlig ikke helt derhenne hvor jeg synes at klokken skal være, ”nu skal du til at gøre dig færdig, for du skal snart ud af døren”. Næ jeg er mere hen i retning af, ”sid du bare og nyd din kaffe, der er længe til du skal du af døren”. Min samvittighed siger mig at jeg hellere må følge den første, og så håbe at kroppen lystre.

Sæt i gang NU..
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Olines 19. januar 2009 at 06:51

  Det er mandag morgen! God dag til dig.

 • Reply Madame 19. januar 2009 at 07:29

  Godmorgen, Catarina, jeg skulle også tage mig selv lidt i nakken her til morgen 🙂

 • Reply Anne 19. januar 2009 at 07:59

  åh ja du er ikke ene…sæt i gang Anne..arbejdet kalder 🙂

 • Reply Helle K. 19. januar 2009 at 09:02

  Nu er du vel kommet i gang og ud af døren?
  Jeg er mere sådan “gå ud og lav din første kop kaffe” – agtig. 🙂

 • Reply Louise 19. januar 2009 at 13:24

  Uuuf hvor jeg kender det, ja altså bortset fra jeg ikke drikker kaffe. Men jeg er sløv om morgenen og bruger gerne 10 minutter bare på at komme ud af døren 🙂

 • Reply Catarina 19. januar 2009 at 18:56

  Olines
  Mandag er altid dejlig. Håber du har haft en god dag.


  Madame
  Jeg ved ikke lige hvad det stak mig i dag. Men jeg kom af sted også til tiden. 😉


  Anne
  Håber du fik nået det. 😀


  Helle K.
  Jeg kom i gang og startede med en kop kaffe på jobbet.


  Louise
  Jeg er normalt god, men i dag kneb det gevaldigt. 🙂

 • Leave a Reply