Ved at være køreklar

24. januar 2009

Så er GPS’en, BroBizzen og kamera klar. Jeg er også ved at være kørerklar, skal kun lige have tørret håret.

Jeg regner med at ramme København omkring middag, og så skal jeg rundt og se forskellige ting, så som fotoudstillingen i Den Sorte Diamant. I eftermiddag vil jeg sætte kurs mod Bibendum, hvor jeg jo har en aftale med mange af jer med-bloggere.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Olines 24. januar 2009 at 10:51

  God tur og hils derovre.

 • Reply Helle K. 24. januar 2009 at 12:38

  Jeg ønsker dig en dejlig dag 🙂

 • Reply Susanne 24. januar 2009 at 12:50

  Med alle jer skønne bloggere og hyggelige (Bibendum) som den perfekte ramme, så kan det jo ikke gå galt! Det bliver helt sikkert en dejlig dag!

 • Reply Tina - omme i London 25. januar 2009 at 02:14

  Jeg haaber (og tror) I havde en rigtig god dag. 🙂

 • Reply Catarina 25. januar 2009 at 09:17

  Olines
  Tak skal du have. 😀


  Helle K.
  Tak skal du have. Det var en dejlig tur. 🙂


  Susanne
  Velkomme til siden her. Du kan tro det var hyggeligt og dejlig mad de serverer dernede. 😛


  Tina
  Det havde vi. Næste gang må du med. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar