Et smut i København

Jeg satte næsen mod København ved en elleve tiden og kørte ind til den sædvanlige parkeringsplads, på Stoltenbergsgade som ligger centralt til centrum og nemt til motorvejen.

Jeg fik parkeret og gik nu mod Den Sorte Diamant, som ikke ligger ret langt væk. Jeg måtte dog lige indenom Glyptoteket, og ned i deres kælder. Jeg havde drukket for meget inden jeg tog af sted. 😉

diamanten1

Jeg har ikke tidligere været inde i Diamanten, men da de havde en fotoudstilling af Jacob A. Riis og i går var sidste dag, måtte jeg derind.

diamanten3

Ved siden af Jacob A. riis udstillingen, var også en anden udstilling. Det var en udstilling som tog udgangspunkt i skitsebøger fra billedkunstnere, forfattere og arkitekter alle disse ting endte med selv at blive et kunstværk. Man træder ind i et helt mørklagt lokale med granitskærver på gulvet. Det eneste lys der er, er lyset fra de små runde glasmontre med skitserne, som befinder sig rund i væggene. Fra loftet hænger en masse gynger på rad og i loftet over hver gynge er der placeret en rød lampe, alt det får rummet til at virke eventyragtigt.

diamanten2

Efter besøget på Diamanten fortsatte jeg rundt i byen og nød at kunne gå i mit tempo og se hvad jeg havde lyst til.

kobenhavn1

kobenhavn2

Da tiden nærmede sig, satte jeg næsen mod Bibendum, hvor jeg skulle møde rigtig mange bloggere.

Sikke en skøn blanding og sikke snakke kunne gå. Jeg nåede desværre ikke at få talt med alle, men dem jeg ikke nåede denne gang, når jeg nok næste gang. For en næste gang, det bliver der.

blogtraef

Tak for en hyggelig eftermiddag og aften til Leif, Hege, Thorvald, Pedrsn, Jens, Lenes leben, Donald, Marianne, Valdemarsro, Therese, Andrea, Annie Fryd, Anne mandagspige, Lotte, Mariannes mening, Regitze, Nille, Uffe, Fru Green og Sifka og en særlig stor tak til Madame, som har været tovholder.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
24 thoughts on “Et smut i København”

 • Det var nemlig en rigtig dejlig dag!
  Tak for sidst, og dejligt at der bliver en næste gang 😀 For det er virkeligt en hyggelig måde at mødes på.

  Øv at det var sidste dag i går med Jacob A. Riis, for jeg har lige læst om den forleden, og ville have set den på mandag.

 • Kære Catarina, det var bare så dejligt at se dig, og det er spændende at læse om alt det, du oplevede i København inden blogtræffet 🙂

 • Marianne
  Selv tak – det var mit første møde, men med den stemning, er det bestemt ikke det sidste jeg skal med på.

  Det var virkelig en dustilling som jeg med glæde ville have set igen. 🙂


  Madame
  Og i lige måde Madame. Håber jeg virkelig at jeg når at få talt med dig næste gang. 🙂

 • Hvor var det stort af dig at køre så langt og hvor var jeg glad for at vi blev bænket ved siden af hinanden. Du er en skøn og fantastisk kvinde at være sammen med -og vores humor svingede godt samme 🙂

 • Det var super hyggeligt at hilse på dig, Catarina og jeg håber bestemt, at du også kommer til det næste blogtræf 🙂

  PS: Du behøver ikke at “blænde” mit ansigt på fotoet. Jeg vil gerne være ved, hvem jeg er og hvor jeg var i går aftes 🙂

 • Anne
  Helt bestemt. Jeg glæder mig allerede. 😀


  Marianne
  Det var helt fantastisk og jeg kører gerne for at møde prægtige mennesker og så langt er der nu heller ikke. 😉


  Leif
  Du kan bestemt regne med mig næste gang. 🙂

  Det er ren og skær høflighed. I det offentlige rum må man jo gerne fotografere uden at spørge om lov, hvorimod man i det private skal spørge om lov, inden man ligger billeder ud til offentlig beskuelse. Men det ved du jo. 😉

  Nu er du ”fritlagt”, men lidt rystet, da du lige der bevægede dig lovligt meget i forhold til lukketiden. 😳

 • Det var rigtig, rigtig dejligt at møde dig og jeg er glad for at høre at du har lyst til at være med en anden gang, så kan vi få talt endnu mere sammen næste gang 🙂

 • Ser man, – sånn skal de rødopplyste huskene i Diamanten fotograferes. Nydelig!

  Takk for en hyggelig kveld i går, Catarina. Og skulle du igjen legge ut bilder av meg, behøver du ikke sladde meg til forbryteralbumet 🙂

 • Hvor var det godt, du kom og var med i går! Sikke en god stemning der var 🙂
  Vi nåede jo ikke rigtig at snakke sammen, men måske næste gang?

 • Lotte
  Ja stemningen fejlede bestemt ikke noget. 🙂

  Vi når nok at få talt sammen næste gang. 😉


  Fru Green
  I lige måde og ja næste gang må vi sidde ved samme bord. 🙂

 • Det er svært at nå hele raden rundt og snakke med alle – men derfor er det under alle omstændigheder hyggeligt at se folk og sætte et ansigt på. Men du lignede jo fuldkommen dig selv som på bloggen… 😉

  Jeg håber bestemt også, at der bliver en næste gang – jeg er frisk på at tage flyveren hjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.