Søndagsslap

25. januar 2009

Jeg laver ikke det der ligner. Jeg holder hviledag. Det er skal der også til engang imellem, man kan ikke yde hele tiden uden indlagte pauser, i dag er sådan en pause dag. I morgen starter ugen op med endnu et superbrugeruddannelseskursus, det sidste. Så efter i morgen skal jeg være klar til at uddanne mine kollegaer. Og selvfølgelig er jeg klar. 😀

søndagsslap
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 25. januar 2009 at 14:55

  Selvfølgelig har du lov til at holde fri – nyd det 🙂
  Jeg er vild med din kop – dejlig farve.

  Hold op hvor var I mange til blog-træf igår – jeg kan da blive helt misundelig.

  Jeg synes ikke, at der er så mange bloggere fra lige midt område…

 • Reply Catarina 25. januar 2009 at 14:59

  Helle K.
  Det var vildt hyggeligt i går. Jeg synes faktisk heller ikke der fordi der vildt mange fynboer, der blogger, ikke nogle jeg kender til. Derfor tog jeg også med til KBH, da jeg læser med hos ca. det halve af dem der var der i går. Jeg skal bestemt også med næste gang. 😀

 • Reply Leif 25. januar 2009 at 15:56

  Fortsat god søndag, Catarina.

  Det må absolut være en velfortjent hviledag, du tager dig 🙂

 • Reply Catarina 25. januar 2009 at 16:21

  Leif
  Tak skal du have. Velfortjent næppe, men jeg trængte. 😉

 • Skriv en kommentar