Menu
Livet

Søndagsslap

Jeg laver ikke det der ligner. Jeg holder hviledag. Det er skal der også til engang imellem, man kan ikke yde hele tiden uden indlagte pauser, i dag er sådan en pause dag. I morgen starter ugen op med endnu et superbrugeruddannelseskursus, det sidste. Så efter i morgen skal jeg være klar til at uddanne mine kollegaer. Og selvfølgelig er jeg klar. 😀

søndagsslap

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Helle K.
    25. januar 2009 at 14:55

    Selvfølgelig har du lov til at holde fri – nyd det 🙂
    Jeg er vild med din kop – dejlig farve.

    Hold op hvor var I mange til blog-træf igår – jeg kan da blive helt misundelig.

    Jeg synes ikke, at der er så mange bloggere fra lige midt område…

    Reply
  • Catarina
    25. januar 2009 at 14:59

    Helle K.
    Det var vildt hyggeligt i går. Jeg synes faktisk heller ikke der fordi der vildt mange fynboer, der blogger, ikke nogle jeg kender til. Derfor tog jeg også med til KBH, da jeg læser med hos ca. det halve af dem der var der i går. Jeg skal bestemt også med næste gang. 😀

    Reply
  • Leif
    25. januar 2009 at 15:56

    Fortsat god søndag, Catarina.

    Det må absolut være en velfortjent hviledag, du tager dig 🙂

    Reply
  • Catarina
    25. januar 2009 at 16:21

    Leif
    Tak skal du have. Velfortjent næppe, men jeg trængte. 😉

    Reply

Skriv en kommentar