Overmandet

Forkølelsen og lidt tunghed i hovedet, overmandet mig her i eftermiddag. Jeg var ganske simpelthen nød til at gå ind og få en time på øjet. Jeg vil ikke sige jeg er frisk, men jeg er da oppe igen.

nike

Jeg må hellere se om jeg ikke kan komme ud og løbe i morgen igen. Det giver så meget luft i næsen og jeg føler mig friskere udenfor, end indenfor. Jeg har dog, de sidste par dage, lagt mærke til, at tempoet ikke er helt det samme, som når jeg er på toppen, men det er vel meget naturligt.

Solen, som jeg ikke har set ret meget til i dag, viser sig nu som en smuk solnedgang, langt mod sydvest. Det er en godkendt afslutning på en ok dag. 😉

smukjanuarsol

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
7 thoughts on “Overmandet”

 • Jeg synes løbeture er fint (bare ikke for mig), men jeg er til gengæld af den overbevisning, at det ikke er sundt, når man ikke er helt frisk….. hvilket den jo også viser dig. Måske du bare skulle gå en tur istedet, for frisk luft, er da godt.

 • Det skal nok gå, Catarina – giv den gas, som du nu kan på nuværende tidspunkt. At bevæge sig (langsommere end normalt), er altid bedre end ingenting 🙂

 • Olines
  Det var dejligt med en lur og jeg blev da så afgjort også lettere i hovedet. 🙂


  Deborah
  Jeg tror ikke det så meget er løbeturen der fik mig til at gå lidt ned, men bare ren og skær den forkølelse der raser i kroppen. Men du har fuldstændig ret, den friske luft er rigtig god. 😉


  Leif
  Du kan tro jeg giver den alt hvad jeg kan, og jeg kan jo lide det, ellers løb jeg jo ikke 5-6 gange pr uge. 😉


  Susanne
  Tak skal du have, jeg er ikke på toppen, men jeg kommer da lidt tættere på, for hver dag der går. 😛

 • Rigtig god bedring, Catarina, du er vist stadigvæk ikke på toppen. Der er desværre mange, der er småsløje for tiden – vi er i underskud med lys og sol – men en tur i det fri gør underværker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.