Menu
Arbejdslivet / Kvindeliv

Spændende dag

Jeg er ved, sådan mentalt at forberede mig på dagens undervisning. Det er ikke en af de lette men jeg skal klare den. I dag står cheferne for skud og jeg ved at de med garanti vil stille tonsvis af spørgsmål. Så jeg skal bare være klar med svarene. Det tror jeg som også jeg er, men alligevel er jeg lidt spændt.

Det er faktisk også lidt sjovt at jeg som trainee skal undervise cheferne. Det en spændende dag ingen tvivl om det.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

8 Kommentar

  • Helle K.
    3. februar 2009 at 07:17

    God dag – du får det som en fisk i vandet 🙂

    SVAR
  • Margrethe
    3. februar 2009 at 07:32

    Det lyder som en spændende dag – Held og lykke 🙂

    SVAR
  • Louise
    3. februar 2009 at 08:14

    Hej, jeg har fundet din opskrift på en chokoladekage (2007/04/28).
    Jeg vil rigtig gerne bage den, men det er til en børnefødselsdag i morgen, og da jeg gerne vil lave andet end mad mens børnene er der, vil jeg gerne bage den i aften…men vil det være synd og skam?
    /Louise

    SVAR
  • Gitte
    3. februar 2009 at 08:16

    Hvis nogen trainee kan klare det – så er det dig 🙂

    SVAR
  • Madame
    3. februar 2009 at 10:16

    Pøjpøj, det lyder sjovt, Catarina :o)

    SVAR
  • Søren (Kbh)
    3. februar 2009 at 12:03

    Cheferne bliver garanteret godt undervist. Du skal have en buket, hvis du selv vil klikke på skærmen og samle den 🙂
    http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf

    SVAR
  • Louise
    3. februar 2009 at 16:05

    Det lyder som en spændende dag… 🙂 Håber det går godt

    SVAR
  • Catarina
    3. februar 2009 at 19:12

    Alle
    Det gik heldigvis godt med undervisningen og jeg fik sågar ros for min pædagogiske evne til at formidle stoffet. 😉

    Søren tak for alle blomsterne. 🙂


    /Louise
    Du kan sagtens bage den, dagen i forvejen. Bare vent med at putte glasur på, så er super god. 😀

    SVAR

Skriv en kommentar