Sidste dag

4. februar 2009

Her til morgen starter den sidste undervisnings dag for mine danske kollegaer. På onsdag går turen til York i UK, hvor der venter et dages undervisning af de engelske kollegaer. Det har været sjovt at få lov til at prøve, også fordi jeg aldrig har set mig selv i rollen som underviser og da slet ikke én som rent faktisk kunne formidle stoffet så ”eleverne” forstod det. Jeg er blevet en erfaring rigere og det er rigtigt godt. Jeg glæder mig til den sidste del i UK, for det er alligevel noget andet at undervise på et fremmedsprog. Men med succesen her fra DK, skal det nu nok gå.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Helle K. 4. februar 2009 at 07:44

  Jeg var da aldrig i tvivl om, at det lige var dig 🙂
  God fornøjelse med kurserne.

  • Reply Catarina 4. februar 2009 at 11:59

   Helle K.
   Du er sød og tak. 😀

   Margrethe
   Ja det bliver lidt andet, end da jeg boede derover. 🙂

 • Reply Margrethe 4. februar 2009 at 08:35

  Hvor herligt at prøve sine engelskkundskaber af på så spændende en opgave.
  Skønt for dig 🙂

 • Reply Karolina 4. februar 2009 at 16:37

  Hvor er det spændende og også svært, tror jeg 🙂

 • Reply Catarina 4. februar 2009 at 18:41

  Karolina
  Ja det tror jeg også det bliver, men jeg glæder mig. 😉

 • Leave a Reply