Menu
Hverdagen

Halvnøgen

Juvelerne

Så er jeg ved at være klar til at tage af sted. Jeg mangler lige at tage de sidste dele på, de dele som for mig til, at føle mig påklædt. Som noget at det sidste hver aften, tager jeg mine ringe, mit ur og mine briller af. De er også det sidste jeg tager på om morgenen. Jeg har prøvet at komme ud af døren uden at have iført mig ”juvelerne” og dagen er bare ikke den samme, der mangler noget og jeg føler mig halvnøgen. Det kommer jeg ikke til i dag.

0

5 kommentar

 • Heidi
  10. februar 2009 at 08:02

  Jeg tager også altid ur og briller af om aftenen inden sengetid, men ringene beholder jeg på. Jeg vil helst ikke risikere at de bliver stjålet i nattens mulm og mørke, for de er fyldt med minder (bl.a. ædelsten jeg fik i barselsgave da jeg nedkom med vores piger). Jeg mener, nu om dage er der jo ingen grænser for hvad tyve kan finde på mens man sover. :-/

  Reply
 • Olines
  10. februar 2009 at 08:27

  Lige så snart jeg træder ind af døren om eftermiddagen tager jeg mine ringe af. Uret går jeg ikke med i øjeblikket og brillerne er det sidste jeg tager af om aftenen lige inden hovedet rammer puden og det første jeg tager på om morgenen.

  Reply
 • Anne
  10. februar 2009 at 08:51

  Jeg gør næsten som du Catarina…det sidste jeg tager af inden jeg går i seng og det sidste jeg gør inden jeg forlader badeværelset om morgenen 🙂

  Reply
 • Helle K.
  10. februar 2009 at 09:19

  Du har husket at tage tøj på 😉
  God tur ud i den vide verden 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. februar 2009 at 14:48

   Heidi
   Der tænker jeg nok lidt sådan her; at hvis tyvene er så frække at bryde ind om natten, så er de også så frække, at de er villige til at skære fingrene af folk for at få alle værdier og det vil jeg trods alt ikke udsættes for. Vi har haft indbrud (hvor vi ikke var hjemme) hvor de stjal alt hvad der havde værdi og det også arvede smykker og ure. Vi syntes det var ret træls, men der er ikke sket noget med nogen af os, det er det vigtigste. Så alt ryger af og ligger i stuen, når vi går i seng. 🙂


   Olines
   Sådan gør jeg også nogle gange, men det er mere hvis jeg skal læse jeg har briller på i seng. 😉


   Anne
   Det er også når jeg kommer ud fra badeværelset og har fået make-up på at jeg iføre mig ”juvelerne”


   Helle
   Godt du sagde det – ellers var jeg gået uden 😆 Tak for de gode ønsker. Håber du tager dig en slapper i dag. 😀

   Reply

Skriv en kommentar