Menu
Hverdagen

Ahh

Er lige retuneret efter en pragtfuld middag i herligt selskab med Rikke og tre engelske herre. Nu ligger jeg i min store dobbeltseng på Novotel og bare nyder at ligge helt udstragt. Der er ved at være 20 timer siden jeg stor op og jeg har så at sige været i gang det meste af tiden.

Nu vil jeg side godnat til York og jer alle. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Olines
  12. februar 2009 at 06:42

  Nu har du forhåbentligt sovet godt hele natten? Rigtig god dag til dig.

  Reply
 • Lone i marsken
  12. februar 2009 at 10:19

  Heldige dig! York er en pragtfuld by. Hvid du får tid, så und dig selv en frokost på “Bettys” inde i byen. Lad dig ikke afskække af en kø, der går ud på gaden – selvom det vel næppe vil være tilfældet her i februar. Der er mange gode forretninger, og lige uden for byen ligger der et enormt Outlet med masser af mærkevarer – Det hedder “Mac Arthur Glenn”, jeg mener der går busser inde fra byen.
  Nyd det!

  Reply
  • Catarina
   12. februar 2009 at 20:20

   Lone i marsken
   Velkommen til siden her. 🙂

   Jeg tror desværre ikke jeg får noget tid til over i denne omgang, men så er der jo ikke andet for end at jeg må komme herover igen. Jeg har faktisk også en veninde her i York og hende har jeg heller ikke nået at se, kun sms’et med. Men sådan kan det jo gå og i morgen tager jeg atter hjem. 🙂

   Reply
 • Catarina
  12. februar 2009 at 19:59

  Olines
  Jeg har sovet pragtfuldt i min store seng. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar