Menu
Livet

Ahh

Er lige retuneret efter en pragtfuld middag i herligt selskab med Rikke og tre engelske herre. Nu ligger jeg i min store dobbeltseng på Novotel og bare nyder at ligge helt udstragt. Der er ved at være 20 timer siden jeg stor op og jeg har så at sige været i gang det meste af tiden.

Nu vil jeg side godnat til York og jer alle. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Olines
  12. februar 2009 at 06:42

  Nu har du forhåbentligt sovet godt hele natten? Rigtig god dag til dig.

  Reply
 • Lone i marsken
  12. februar 2009 at 10:19

  Heldige dig! York er en pragtfuld by. Hvid du får tid, så und dig selv en frokost på “Bettys” inde i byen. Lad dig ikke afskække af en kø, der går ud på gaden – selvom det vel næppe vil være tilfældet her i februar. Der er mange gode forretninger, og lige uden for byen ligger der et enormt Outlet med masser af mærkevarer – Det hedder “Mac Arthur Glenn”, jeg mener der går busser inde fra byen.
  Nyd det!

  Reply
  • Catarina
   12. februar 2009 at 20:20

   Lone i marsken
   Velkommen til siden her. 🙂

   Jeg tror desværre ikke jeg får noget tid til over i denne omgang, men så er der jo ikke andet for end at jeg må komme herover igen. Jeg har faktisk også en veninde her i York og hende har jeg heller ikke nået at se, kun sms’et med. Men sådan kan det jo gå og i morgen tager jeg atter hjem. 🙂

   Reply
 • Catarina
  12. februar 2009 at 19:59

  Olines
  Jeg har sovet pragtfuldt i min store seng. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar