Menu
Livet

Endnu ikke slut

Min dag startede med at vækkeuret ringede kl. 4 i morges, hvorefter bad, tøj og makeup fulgte. Da jeg var færdig lavede jeg lige en af mine light smoothies, bare med en stor håndfuld økologiske havregryn i. Så ellers af sted. Ind efter Rikke og derefter mod København. Bilen blev forsvarligt parkeret og vi fik tjekket ind og kom ned til gaten 5 min. Inden vi skulle boarde. Der var dog en del i på vingerne, så inden vi kunne lette, måtte vi lige runde stedet hvor flyet kunne blive afiset.

Vi ankom til Manchester med kun lidt forsinkelse og så var det ellers med at få fat i bagagen og ned til toget. Igen var der kun 5 min. Til afgang, men vi nåede det. Nu var der endelig tid til en kop kaffe og vi kikkede på det meget skiftende landskab. Vel ankommet til York, fandt vi en taxa som kunne kører os ud til vores UK kontor.

Jeg har fået installeret softwaren på 5 ud af 8 pc’er, så i morgen starter undervisningen og den sidste del installering.

Vi er fem som bor på hotellet, den ene ankommer dog først i morgen. Her kl. 19 (20 dk. tid) sal vi ud og have lidt mad. Jeg har faktisk heller ikke fået ret meget siden vi tog hjemmefra i morges, så nu kan jeg godt mærke sulten banker på.

Hotelværelset

Hotelværelset

Det er dejligt lige at kunne side for sig selv og lige hvile ørene lidt, inden aftensmaden.

En slapper

Jeg tror også jeg kommer til at sove rigtigt godt i nat. Men dagen er endnu ikke slut, så jeg vil lige smutte ud på det dejlige badeværelse og friske mig lidt op.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Susanne
  11. februar 2009 at 20:52

  Det ser i hvert fald ud til, at komforten er i højsædet på dit hotelværelse, og sengen må da vist være King size :o)

  Reply
 • Hege
  11. februar 2009 at 22:24

  Jeg bare elsker å bo på hotell, og dette så lekkert ut. Lykke til med undervisningen og lykke til. Hygg deg!

  Reply
 • Catarina
  12. februar 2009 at 00:12

  Susanne
  Ja det er et ret godt værelse og jeg glæder mig til at flyde i sengen. 😀


  Hege
  Tak skal du have – jeg kan også godt lide at bo på hoteller og dette er ret dejligt. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar