Morgenstilhed

13. februar 2009

Sidder med et krus pulverkaffe (bedre end ingenting) og nyder stilheden. Selv om hotellet befinder sig inde i centrum, er det fantastisk lidt jeg kan hører trafikken oppe fra den store gade som løber 100 meter herfra.

Novotel York

I dag går turen atter mod Danmark hvor jeg regner med at være helt hjemme, omkring midnat.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Helle K. 13. februar 2009 at 12:51

  Det lyder fantastisk sådan at være på egen hånd i England. 🙂
  God tur hjem 🙂

 • Reply Marianne 13. februar 2009 at 23:21

  ude godt, men hjemme bedst….. Jeg tror du får en fantastisk weekend – jeg kunne nu også godt bruge en lille afstikker 🙂

 • Reply Leif 13. februar 2009 at 23:48

  God tur hjem, Catarina 🙂

 • Reply Tina - omme i London 14. februar 2009 at 00:41

  Haaber du floej paent hjem. 🙂

 • Reply Catarina 14. februar 2009 at 08:15

  Helle K
  Det har været en god tur og jeg nåede alt det jeg skulle. 🙂


  Marianne
  Det tror jeg også 😉 for som du siger – ude godt hjemme bedst. 🙂


  Leif
  Tak skal du have. 🙂


  Tina
  Det karede SAS ganske udemærket. 😀

 • Skriv en kommentar