Morgenstilhed

13. februar 2009

Sidder med et krus pulverkaffe (bedre end ingenting) og nyder stilheden. Selv om hotellet befinder sig inde i centrum, er det fantastisk lidt jeg kan hører trafikken oppe fra den store gade som løber 100 meter herfra.

Novotel York

I dag går turen atter mod Danmark hvor jeg regner med at være helt hjemme, omkring midnat.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Helle K. 13. februar 2009 at 12:51

  Det lyder fantastisk sådan at være på egen hånd i England. 🙂
  God tur hjem 🙂

 • Reply Marianne 13. februar 2009 at 23:21

  ude godt, men hjemme bedst….. Jeg tror du får en fantastisk weekend – jeg kunne nu også godt bruge en lille afstikker 🙂

 • Reply Leif 13. februar 2009 at 23:48

  God tur hjem, Catarina 🙂

 • Reply Tina - omme i London 14. februar 2009 at 00:41

  Haaber du floej paent hjem. 🙂

 • Reply Catarina 14. februar 2009 at 08:15

  Helle K
  Det har været en god tur og jeg nåede alt det jeg skulle. 🙂


  Marianne
  Det tror jeg også 😉 for som du siger – ude godt hjemme bedst. 🙂


  Leif
  Tak skal du have. 🙂


  Tina
  Det karede SAS ganske udemærket. 😀

 • Skriv gerne en kommentar