Jeg gad ikke lave det helt store i dag og havde egentlig heller ikke lige fået købt ind til noget. I fryseren havde jeg et par kyllingebryster som blev delt i tre stykker hver og derefter marineret i en times tid i soja, frisk lime og frisk ingefær. Kartoflerne blev revet fint på mandolinjernet og derefter dubbet for væske og derefter blandet med parmesanost, salt og pepper. Derefter blev de lagt i passende portioner på en bageplade og bagt i ovnen i 10 minutter. Dampet blomkål blev den eneste grøntsag som akkompanierede kyllingen og kartoflerne.
Det smagte forrygende om end jeg godt ville have haft flere grøntsager. Jeg skal vist have handlet i morgen.
4 kommentar
Anne Mette
16. februar 2009 at 00:52Helt klart… dét er sådan noget, man laver, når man ikke gider.
Catarina
16. februar 2009 at 06:41Anne Mette
Nu skrev jeg ikke at jeg ikke gad, men at jeg ikke gad lave det helt store, der er en forskel. Og dette tog ikke lang tid og er så let at lave. 🙂
Søren (Kbh)
16. februar 2009 at 11:18Dejligt at læse om mandolinjernet. Den måde at bruge kartofler
på ser godt ud. Tak for ideen og opskriften:-)
Catarina
16. februar 2009 at 14:21Søren
Ork det bliver brugt flittigt, kan slet ikke undvære det mere. Og velbekomme. 🙂