Tanker mod øst

17. februar 2009

Selvom det er ferie, soves der ikke længe her på matriklen, kun Christian ligge og snurre, men ikke længe, jeg har hørt de første lyde derinde fra. Jeg kan godt lide at komme op og få noget ud af dagen og få gang i kroppen. Kroppen er en motor og den skal holdes i gang. For at min krop kommer hurtigst op i gear, skal jeg have en kop kaffe. En enkelt kop italienskbrygget kaffe og jeg er kørende.

soliost

Lige nu nyder den der kop ved langbordet i køkkenet, jeg har ikke tændt nogen lys, for solen er ved at så op derude i øst og den er så smuk. Tankerne får lov til at flyve, ja helt derover mod øst hvor solen er. Jeg har mange tanker denne tirsdag morgen, flere end ellers, eller også lægger jeg bare mærke til dem i dag.

Det bliver en smuk dag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 17. februar 2009 at 07:27

  Sker der mon noget – helt derude mod øst?
  God morgen til dig 🙂

 • Reply Catarina 17. februar 2009 at 07:34

  Helle K.
  Ja solen står op og man kan næsten hører hvordan havet bruser. 🙂

 • Reply Karolina 17. februar 2009 at 09:53

  Det er en smuk dag. Jeg tror jeg tager ud og fotograferer 🙂

 • Reply Catarina 17. februar 2009 at 13:36

  Karolina
  Ikke nogen dårlig idé. Jeg vil løbe mig en tur, når vvs’eren har været her. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar