Tanker mod øst

17. februar 2009

Selvom det er ferie, soves der ikke længe her på matriklen, kun Christian ligge og snurre, men ikke længe, jeg har hørt de første lyde derinde fra. Jeg kan godt lide at komme op og få noget ud af dagen og få gang i kroppen. Kroppen er en motor og den skal holdes i gang. For at min krop kommer hurtigst op i gear, skal jeg have en kop kaffe. En enkelt kop italienskbrygget kaffe og jeg er kørende.

soliost

Lige nu nyder den der kop ved langbordet i køkkenet, jeg har ikke tændt nogen lys, for solen er ved at så op derude i øst og den er så smuk. Tankerne får lov til at flyve, ja helt derover mod øst hvor solen er. Jeg har mange tanker denne tirsdag morgen, flere end ellers, eller også lægger jeg bare mærke til dem i dag.

Det bliver en smuk dag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 17. februar 2009 at 07:27

  Sker der mon noget – helt derude mod øst?
  God morgen til dig 🙂

 • Reply Catarina 17. februar 2009 at 07:34

  Helle K.
  Ja solen står op og man kan næsten hører hvordan havet bruser. 🙂

 • Reply Karolina 17. februar 2009 at 09:53

  Det er en smuk dag. Jeg tror jeg tager ud og fotograferer 🙂

 • Reply Catarina 17. februar 2009 at 13:36

  Karolina
  Ikke nogen dårlig idé. Jeg vil løbe mig en tur, når vvs’eren har været her. 🙂

 • Skriv en kommentar