Menu
Livet

Dagen er ved at være slut

Det har været en lidt lang dag i dag. På jobbet var der en del at se til, har jo ikke været på kontoret siden sidste tirsdag. Desuden havde jeg en kollega inde til oplæring i webadmin og det trak lid ud, men eller må jeg indrømme at hun har styr på tingene.

Da jeg endelig kom hjem efter at havde været oppe og handle, hoppede jeg i løbetøjet. Jeg trængte ganske simpelt til noget frisk luft og til at være lidt alene. 😉

Da jeg returnerede til matriklen efter 9,2 dejligt kilometer, stod den på nedtagning og ophængning af vasketøj samt tilberedning af torsk med sennepssovs, Søren havde skrællet kartoflerne og dækket bord, så det var lige til at gå til.

Nu sidder jeg med min lille pc i skødet og hygger med at surfe lidt rundt. Dagen er ved at være slut, men det er ok med mig, for jeg har nået alt det jeg ville, og i morgen starter jeg forfra, dog uden at der går fisk i den. 😀

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Olines
  19. februar 2009 at 07:08

  Må du få en rigtig dejlig dag!

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2009 at 09:45

   Olines
   Mange tak skal du have – jeg ønsker dig det samme. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar