Dagen er ved at være slut

18. februar 2009

Det har været en lidt lang dag i dag. På jobbet var der en del at se til, har jo ikke været på kontoret siden sidste tirsdag. Desuden havde jeg en kollega inde til oplæring i webadmin og det trak lid ud, men eller må jeg indrømme at hun har styr på tingene.

Da jeg endelig kom hjem efter at havde været oppe og handle, hoppede jeg i løbetøjet. Jeg trængte ganske simpelt til noget frisk luft og til at være lidt alene. 😉

Da jeg returnerede til matriklen efter 9,2 dejligt kilometer, stod den på nedtagning og ophængning af vasketøj samt tilberedning af torsk med sennepssovs, Søren havde skrællet kartoflerne og dækket bord, så det var lige til at gå til.

Nu sidder jeg med min lille pc i skødet og hygger med at surfe lidt rundt. Dagen er ved at være slut, men det er ok med mig, for jeg har nået alt det jeg ville, og i morgen starter jeg forfra, dog uden at der går fisk i den. 😀
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Olines 19. februar 2009 at 07:08

  Må du få en rigtig dejlig dag!

  • Reply Catarina 19. februar 2009 at 09:45

   Olines
   Mange tak skal du have – jeg ønsker dig det samme. 🙂

  Skriv gerne en kommentar