Dagen er ved at være slut

18. februar 2009

Det har været en lidt lang dag i dag. På jobbet var der en del at se til, har jo ikke været på kontoret siden sidste tirsdag. Desuden havde jeg en kollega inde til oplæring i webadmin og det trak lid ud, men eller må jeg indrømme at hun har styr på tingene.

Da jeg endelig kom hjem efter at havde været oppe og handle, hoppede jeg i løbetøjet. Jeg trængte ganske simpelt til noget frisk luft og til at være lidt alene. 😉

Da jeg returnerede til matriklen efter 9,2 dejligt kilometer, stod den på nedtagning og ophængning af vasketøj samt tilberedning af torsk med sennepssovs, Søren havde skrællet kartoflerne og dækket bord, så det var lige til at gå til.

Nu sidder jeg med min lille pc i skødet og hygger med at surfe lidt rundt. Dagen er ved at være slut, men det er ok med mig, for jeg har nået alt det jeg ville, og i morgen starter jeg forfra, dog uden at der går fisk i den. 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Olines 19. februar 2009 at 07:08

  Må du få en rigtig dejlig dag!

  • Reply Catarina 19. februar 2009 at 09:45

   Olines
   Mange tak skal du have – jeg ønsker dig det samme. 🙂

  Skriv gerne en kommentar