Menu
Dagligdagen / På tur

En dejlig dag

Alt har flasket sig i dag. Alle opgaver på jobbet kørte som de skulle og dagen er gået superhurtigt. Da jeg kørte hjem var det ekstremt tåget på Fyn og det småregnede også, så det var med at kører pænt (og det gør jeg jo altid). ”Osse” i dag, trængte jeg til lidt frisk luft så løbeskoene blev snøret på og så af sted. Det var ok selvom det var tåget og regnede, for der var ingen vind og egentligt også ret varmet. Rigtigt godt løbevejr.

Knejsende liljer

Hjemme igen, fik jeg gang i brændeovnen, lavet mad og ordnet lidt vasketøj. Nu slapper jeg af med pc’en og frydes over at alle de knejsende liljerne i glasvasen er sprunget ud. Det er et skønt syn.

3 kommentar

 • Marianne
  19. februar 2009 at 20:25

  Sådanne dage skulle man have mange flere af. Jeg elsker lijer tak fordi jeg må kigge på dine 🙂

  Reply
 • Catarina
  19. februar 2009 at 22:23

  Marianne
  Ja det skulle vi. Du må kikke lige så meget du vil. 🙂

  Reply
 • Madame
  20. februar 2009 at 19:27

  Sikke smukke liljer du har! Vi har lige været ude at gå i et vejr, som det du fortæller om, let regn – men meget friskt ;o)

  Reply

Skriv en kommentar