Menu
Hverdagen

Waking the Dead

waking-the-dead

I aften kommer min serie, Waking the Dead eller på dansk, Sagen genåbnet. Den eneste serie jeg følger med i og faktisk det eneste program jeg så gerne vil se i tv. Så i aften vil jeg se Peter Boyd og hans team opklare endnu en gammel uopklaret sag. Jeg glæder mig ekstra meget til episoden i aften, for jeg så den jo ikke sidste torsdag, da var jeg jo i UK. Heldigvis får jeg stuen for mig selv, for jeg er den eneste i husstanden der ser den serie, ingen andre synes den er noget værd. Godt for mig. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

24 Kommentar

 • Anne
  19. februar 2009 at 13:18

  Den serie følger vi også…og jeg ser frem til i aften…i sidste uge var den vist lidt kringlet at følge med i…eller var jeg træt?

  Reply
 • Belle Blues
  19. februar 2009 at 13:50

  Jeg synes det er svært at finde de gode serier.. så meget af det er noget skidt. Den der har jeg vist aldrig set et helt afsnit af. Måske er det et forsøg værd… tit skal man jo lige se et afsnit eller to igennem for at kende karakterne, før man rigtigt kan få noget ud af det.. Eller sådan har jeg det. 🙂

  Reply
 • Søren (Kbh)
  19. februar 2009 at 17:45

  Dette er kun et billede af, hvor din familie så går hen, medens
  du ser detektivarbejde 😉
  http://i1.trekearth.com/photos/34255/sherlock-homes-pub.jpg

  Reply
 • Catarina
  19. februar 2009 at 19:29

  Anne
  Ja det er til tider nødvendigt atr være våden for at følge med. Men det er super god. 🙂


  Belle Blues
  Denne er så en serie, hvor du ikke behøver at følge med gang efter gang, da hvert afsnit slutter. Det er noget af det jeg godt kan lide. For hvis jeg ikke går set det ene afsnit, kan jeg sagtens følge med. Jeg bryder mig ikke om følgetoner.

  Du skal prøve at se denne her, den er ret god. 😀


  Søren (Kbh)
  Hi hi ja så ville de da få følgeskab af mig. 🙂

  Reply
 • Mette
  19. februar 2009 at 21:13

  “Sagen genåbnet” er også fast torsdagsprogram i Vodskov.

  Reply
 • Catarina
  19. februar 2009 at 22:24

  Mette
  Heller ikke i dag skuffede den 🙂

  Reply
 • Helle K.
  21. februar 2009 at 17:12

  Ih ja den er god.
  Det er desværre en genudsendelse, men jeg håber, at der snart kommer nye afsnit igen 🙂

  Reply
 • Catarina
  21. februar 2009 at 18:59

  Helle K.
  Nå det var jeg ikke klar over. Ja det håber jeg også.

  Reply
  • Pia Reesen Brønnum
   6. marts 2020 at 15:30

   Der kommer ikke flere afsnit/sæson – sæson 9 var den absolutte sidste. ITV påtænker ikke nye, da Trevor Eve er i fuld gang med teater og film/Tv og eget produktionsselskab.
   varme hilsner
   Pia Reesen Brønnum

   Reply
   • Pia Reesen Brønnum
    6. marts 2020 at 15:43

    BBC ikke ITV – sorry 🙂 det gik for stærkt.

    Reply
 • J.O.C.
  31. marts 2009 at 00:19

  Hej Catarina

  Er selv stornyder af serien “Sagen genåbnet”. Jeg har set alle afsnit et par gange og nyder dem alle.

  Har været i kontakt med DR, der har lovet at forsætte med serien, så længe den bliver indspillet (hvis den selvfølgelig ikke daler voldsomt i kvalitet, men hvorfor skulle den gøre det med de gode skuespillere).

  Der skulle være indspillet 5 nye dobbeltafsnit, men de bliver selvfølgelig først sendt i DK, når BBC har fyret dem af. Sidste år skete det med serie 7 i januar og februar. Serie 6 blev sendt forrige år i april og maj. Vi kan kun håbe, de snart begynder at vise den i England, så danskerne igen kan åbne for tossen torsdag aften.

  Hejsa og hilsen fra J.O.C.

  Reply
 • Catarina
  3. april 2009 at 08:13

  J.O.C
  Velkomme til siden her. Jeg er først begýndt at se dem her i efteråret 2008, så jeg har heldigvis et par afsnit endnu. Det lyder dejligt at BBC laver et par et par afsnit mere, dem glæder jeg mig til. 😀

  Reply
 • J.O.C.
  18. juni 2009 at 18:11

  Hej Catarina

  Jeg har lige læst på BBC’s hjemmeside, at “Sagen genåbnet” dukker på på BBC One i løbet af 2009 (sandsynligvis til efteråret, da jeg endnu ikke har set serien programsat). Indspilningerne skulle være færdigoptaget i slutningen af 2008.

  Når de har været vist på BBC One, vil de 5 afsnit dukke op på DR2, men om det bliver her til efteråret, eller vi må vente til foråret, det er op til DR2’s programlæggere.

  Tror du kan glæde dig. BBC kalder selv serien for, og jeg citerer , “deres flagskib”. God fornøjelse, når serien dukker op.

  Indtil da vil jeg gense samtlige afsnit fra piloten til sidste afsnit af serie 7. Kan anbefale dig det samme, hvis du har været hurtig på optageknappen. Jeg bliver aldrig træt af serien.

  M.V.H.

  J.O.C.

  Reply
 • Catarina
  19. juni 2009 at 06:48

  J.O.C
  Tak for info 🙂 jeg glæder mig allerede og jeg bliver heller ikke træt af serien sådan lige med det samme – bare træls de er begyndt at sende den om mandagen. 🙂

  Reply
 • Peter
  4. februar 2010 at 18:28

  Hej

  Vi er også store fans af serien. Vi fik ikke fulgt med fra start men blev bidt ad serien et par sæsoner inde. Vi har derfor købt sæson 1-6 på dvd.

  De er til salg, hvis nogen vil købe dem. 150 kr. per sæson eller 600 kr. for alle 6 sæsoner.

  mvh
  Peter

  Reply
 • Jens
  2. august 2010 at 12:41

  Hejsa

  Er der nogen der har “Sagen genåbnet” på DVD med danske undertekter ?
  Har købt sæson 1, og vil meget gerne have nogle flere.

  Hilsen
  Jens

  Reply
  • Pia Reesen
   18. december 2019 at 16:32

   Kun sæson 1 med danske undertekster. Sæson 2 – 9 er med engelske undertekster kun.

   Reply
   • Catarina
    18. december 2019 at 17:47

    Det er 10 år siden og dengang var alle med DK tekst 😊

    Reply
 • J.O.C
  12. april 2011 at 14:18

  Hej igen Catarina.

  Vi har skrevet sammen et par gange, men nu bliver det desværre nok én af de sidste gange, når det drejer sig om “Sagen genåbnet”. Hvis du ikke er klar over det, så er de sidste 4 afsnit netop blevet sendt på BBC One. Det er desværre slut.

  BBC har valgt at stoppe serien “på toppen”, som de siger. Det skyldes reelt besparelser, og da serien hører til de dyreste BBC-produktioner, så går det altså ud over den. Trevor Eve ( Peter Boyd ) er Englands højest betalte skuespiller med 7 millioner kroner i årsløn alene for Sagen genåbnet. Sue Johnson ( Grace ) er rasende og kritiserer BBC kraftigt for nedlæggelsen af serien. Trevor Eve er lidt mere forstående, men han vil heller ikke gå ned i løn, efter hvad visse kilder har beskrevet.

  Serien har opnået de højeste ratings (seer-tal) i BBC’s historie, så der er masser af vrede i de kommentarer, fans er kommet med på diverse bloks.

  I 9. og desværre sidste serie kommer der en ny spiller på banen. En kvinde der har samme rang som Peter Boyd, og de to har store problemer med at arbejde sammen. Jeg har læst, at Boyd tvinges til at forlade Cold Case-afdelingen, men at han lige skal ha’ klaret nogle problemer først. Slutningen skulle være en såkaldt “cliff-hanger”, så jeg glæder mig meget til den. Alligevel er det med ærgelse, at vi ikke mere skal se serien.

  Jeg har skrevet til DR og spurgt, om de køber de sidste 4 afsnit, men indtil nu har jeg intet hørt. Se om du og andre kan lægge pres på DR, så vi får lov til at opleve slutningen. Vi har trods alt været med næsten fra starten.

  Hyg jer, kære fans, vi kan kun håbe, serien måske genopstår en dag. “Spencer Jordan” udtalte i et BBC-talkshow, at muligheden var til stede, hvis BBC vil. Vi kan kun krydse fingre og håbe.

  Hejsa.

  M.K.H.

  J.O.C.

  Reply
 • Catarina
  13. april 2011 at 06:36

  Mange tak for din info som jeg er sikker på at mange vil sætte pris på. 🙂

  Det bliver spændende om at se om DR har tænk sig at vise sidste runde – jeg håber det virkelig. 🙂 Bare super ærgerligt at der ikke bliver lavet flere – der er og bliver min foretrukne serie, til dato er der ingen der kan hamle op med den. 🙂

  Mange hilsner herfra.

  Reply
 • J.O.C.
  16. oktober 2011 at 02:22

  Nå, kære Catarina. Så er det slut. Jeg har opdaget, at hjemmesiden på BBC allerede er fjernet, så der er nok ingen chance for, at superserien vender tilbage.

  Var afslutningen tilfredsstillende?

  Min dejlige hustru,der også var/er vild med serien, var rimelig tilfreds. Hun var ret nervøs for, at Boyd skulle slås ihjel for at skabe en 100%’s afslutning, der ikke ville kunne starte diskussionen om flere afsnit. Hun er lidt blød i den retning. Heldigvis skete det ikke, så aftenen var ikke helt ødelagt af den grund.

  Ha´ det godt, Catarina. Det var hyggeligt at dele serien med andre mennesker. Flere af mine venner ville ikke starte op inde midt i serien, men de får nu chancen fra på torsdag, hvor det heel starter forfra. Jeg kan varmt anbefale de første tre afsnit. De har ikke tidligere været vist på DR2. God fornøjelse og hejsa.

  Kærlig hilsen J.O.C.

  Reply
  • Catarina
   16. oktober 2011 at 17:10

   @J.O.C – Jeg har det som din hustru, nemlig godt tilfreds med slutningen. Men jeg er da lidt træt af at den er slut.

   Jeg har BBC på min iPad og kan der se alle de afsnit jeg har lyst til, så måske jeg kaster mig over den, hvis jeg længes. 🙂

   Ja det har været dejligt at andre også har synes om den.

   Du og din kone må hygge jer, måske en anden serie atter får os til tasterne.

   Mange hilsner
   Catarina

   Reply
 • Tom Kristoffersen
  19. april 2012 at 08:31

  Jeg synes det er en fantastisk god serie, selvom nogen af scenerne er ret barske. Titelmelodien, der bruges både ved indledning og afslutning lyder ret uhyggelig, men det er ikke sådan at jeg får mareridt om natten over den. Trevor Eve og alle de andre skuespillere, som medvirker i serien spiller kanon godt. Peter Boyd kan være et dumt svin sommetider. Men altså, det er en god serie. Jeg håber der bliver lavet flere afsnit af den.

  Reply
  • Catarina
   19. april 2012 at 18:18

   @Tom – Jeg er osse stadig vild med den og du har ret alle spiller fantastisk. Og samspillet imellem dem er lige så godt.

   Jeg er klar foran skærmen i aften. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar