Menu
Hverdagen

Waking the Dead

waking-the-dead

I aften kommer min serie, Waking the Dead eller på dansk, Sagen genåbnet. Den eneste serie jeg følger med i og faktisk det eneste program jeg så gerne vil se i tv. Så i aften vil jeg se Peter Boyd og hans team opklare endnu en gammel uopklaret sag. Jeg glæder mig ekstra meget til episoden i aften, for jeg så den jo ikke sidste torsdag, da var jeg jo i UK. Heldigvis får jeg stuen for mig selv, for jeg er den eneste i husstanden der ser den serie, ingen andre synes den er noget værd. Godt for mig. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

24 Kommentar

  • Catarina
    16. oktober 2011 at 17:10