Menu
På tur

“Ferie For Alle” i Herning

Dagen i dag har budt på en tur til Messehallerne i Herning, hvor der i disse dage er ”Ferie For Alle. Alle hallerne er fyldt med ferietilbud, telte, campingvogne, autocampere og alt muligt andet til udendørsaktiviteter så som mountainbikes, kanoer og kajakker.

Vi ankom da lidt efter de havde åbnet hallerne og det må siges at være et yderst velvalgt tidspunkt, for da var der ikke så mange besøgende og man kunne gå rundt uden at skulle holde øje med om man stødte ind i nogen. Senere, da vi skulle til at returnere til Fyn, da var billedet et helt andet.

ferieforalle1

Hold da op hvor var der mange udstillere og der var også et par enkelte yderst interessante ting, så som denne, globetrotter camper, med enorme dæk og en off-road motorcykel bag i.

ferieforalle2

En ret lille gammel Fiat, var lavet om til et lille baristari, hvor de lavede dejlig frisklavet kaffe og hvor man også kunne købe en af mine yndlingskager, en biscotto, umm den var ret god.

ferieforalle3

Efter at have tilbragt godt tre timer i hallerne, var der nu å mange mennesker, at vi hurtigt enedes om at der nu var tid til at vende næsen hjemad.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

9 kommentar

 • Søren (Kbh)
  21. februar 2009 at 18:00

  Hold op for en globetrotter camper! Sikke en hyggelig tur.
  Men man skal vist iflg. dette (åbner windows media player)
  passe på med at prøve de udstillede varer 😉
  http://bodo.com/MediaLibrary/ShoppingInDetroit.wmv

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2009 at 19:56

   Hi hi så var det godt jeg ikke åbnede eller pillede ved noget. 🙂

   Heidi
   Ja så er det det rigtigt sted at finde inspiration og måske også gøre en god handel.

   Alle vores sommerferier er også campingferier og det er en dejlig måde at holde ferie med børn på. 🙂

   Reply
 • Heidi
  21. februar 2009 at 19:21

  Vi skal derned i morgen når de lukker op. Jeg glæder mig meget til at se hvad det er for noget. Vi begyndte jo at campere sidste år, og det er bestemt en ferieform vi er vilde med. Og så mangler vi et nyt fortelt inden sæson-start, så det må vi også kigge lidt på dernede.

  Reply
 • Perle
  22. februar 2009 at 08:42

  Har I så nu planlagt hvordan ferien skal se ud?

  Reply
 • Catarina
  22. februar 2009 at 08:45

  Perle
  Nej det har vi ikke. Der er som regel aldrig noget der er planlagt inden vi drager på ferie, det er højst hvilket land vi skal til, men eller ikke – det er jo det der er så fedt ved campingferie, man kan snildt lave planerne om alt efter vejr og humør. 😀

  Reply
 • Perle
  23. februar 2009 at 12:17

  Vi har booket 5 dage i Østrig på min foranledning. Jeg vil bare have lov til, at være aktiv i min ferie også. Så en skønt sted med mulighed for vandring, mountain biking osv. Derfra kører vi hen hvor der er varmt – så må vi se hvor vejrudsigten fører os hen 😉

  Reply
 • Catarina
  23. februar 2009 at 18:13

  Perle
  Da vi var i Østrig forrige år (Weisensee) var det kanont varmt og super dejligt vejr. Så vi behøvede ikke at kører langt for at få det varmt. 🙂

  Jeg plejer også at løbe mine sædvanlige ture når vi er på ferie, kan ikke sidde og lave ingenting en hel ferie. 🙂

  Reply
 • Ferie for alle med bad
  28. februar 2010 at 09:55

  […] dem der smutter til Herning, for der er messe. Ferie for Alle 2010 er atter at finde i hallerne. Vi var der også sidste år, det er altid hyggeligt, at se noget af det ny og se om der er kommet andre destinationer til og […]

  Reply
 • Vi aflyser
  25. februar 2011 at 16:03

  […] Ferie for alle 2009 | Ferie for alle 2010 […]

  Reply

Skriv en kommentar