Menu
Livet / Motion

Sikke en smuk dag

Rent vejr mesigt har det i dag været en fantastisk solskinsdag her på Fyn. Jeg har sidde inde for hele dagen og måtte nøjes med at kikke ud på solen. Jeg tog dog revanche da jeg kom hjem. Vel hjemme havde et bud været her med en dejlig kurv med vin, chokolade og blomster. En skøn overraskelse som mine forældre stod for. Umm jeg elsker overraskelser.

Blomster fra mor og far

Efter at have beundret den flotte kreation, hoppede jeg i løbeskoene og smuttede ud i det dejligt vejr. Sådan en tur i solskin er baret balsam for krop og sjæl. Det blæste en smule, men ikke meget og så var det ligefremt lunt, jeg vil ikke sige forårsagtigt, men tæt på.

Smuk afslutning

Nu sidder jeg og råhygger med familien og lader op til en lørdag, i selskab men en pragtfuld qvinde. Umm liver er ski dejligt – trods alt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Anita
  27. februar 2009 at 21:05

  For pokker, en smuk blå himmel I har haft!

  Reply
 • Leif
  27. februar 2009 at 22:42

  Det lyder rigtig hyggeligt med det hele 🙂

  Hils mange gange 🙂

  Reply
 • Catarina
  28. februar 2009 at 07:59

  Anita
  Det har været en af de dage, hvor man snildt kunne foranledes til at tro at foråret er lige på trapperne. 🙂


  Leif
  Tak det skal jeg gøre. 🙂

  Reply
 • Pia
  28. februar 2009 at 10:31

  Og jeg glæder mig SÅ meget til du dukker op her i det københavnske, igen:o)

  Reply
 • Catarina
  28. februar 2009 at 10:54

  Pia
  Det bliver hyggeligt og der er ikke længe til. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar