Menu
Livet

Sikke en fest

I går var jeg et smut i København. En skøn qvinde holdt fødselsdag og jeg var inviteret. Jeg kørte her fra lidt over tre, for Pia havde sagt at jeg bare kunne kommer når jeg var klar. Jeg ankom på adressen lidt i fem, men måtte køre rundt i kvarteret og lede efter en parkeringsplads. Det lykkedes og faktisk ikke langt væk fra hoveddøren, så lidt heldig var jeg trods alt.

Sikke en festlig aften. Sjældent har jeg snakket og grinet så meget som jeg gjorde i går. Jeg var lidt, skal vi kalde det nervøs, for jeg kendt jo ingen andre end Pia, og jeg vidste der kom en pæn flok tøser. Men nøj hvor er det nogle hyggeligt, søde, sjove og fantastiske veninder Pia har, men på den anden side, hvordan kan de næsten være anderledes når Pia er som hun er.

pia

Vi blev takteret med dejlig tappas, vin, øl og senere kom der lidt stærkere sager på bordet sammen med kaffen, som jeg holdt mig til, da jeg ville kører hjem. Da klokken var ved at være halv et, sagde jeg farvel til selskabet og fik vendt Peugeot’en i retning af Fyn. Det småregnede over sjælland, men ellers ikke den voldsomme trafik. Vel hjemme, var jeg overrasket over at se at der var lys, det var Søren som sad og ventede. Dejligt.

Tak til Lone, som vi nåede at synge fødselsdagssang for, hun fyldt år da klokken slog tolv, Sabine, Frederikke, Jannie, Mia, Lea (tror jeg), Lene (tror jeg) undskyld jeg ikke kan huske jeres navne. 😳 , Bot, Pias søster og selvfølgelig Pia, for en dejlig aften.

7 kommentar

 • Leif
  1. marts 2009 at 21:45

  Det lyder som en rigtig hyggelig aften 🙂

  Reply
 • Pia
  1. marts 2009 at 22:44

  Det var en kongedejlig aften Leif:)

  Tak til dig Cat., jeg var godt klar over at du jo ingen kendte og jeg var dig slet ikke misundelig, men, jeg vidste på forhånd at de her kvinder ville byde dig så meget velkommen i klubben. De er jo, lige som du er, meget lette og lattermilde at være i selvskab med, så næste gang kender du alle og de dig, for der bliver naturligvis en næste gang:)

  Reply
 • Catarina
  2. marts 2009 at 06:33

  Leif
  Pia udtrykker det så klart 🙂


  Pia
  Det var bare sådan en dejlig aften, tak søde. Jeg vil glæde mig til næste gang. 😀

  Reply
 • Bot
  2. marts 2009 at 15:25

  Jeg var så en af dem der fik førnøjelsen af at møde dig og det var kun alt det Pia havde fortalt og mere til.

  Skønt at få sat stemme på billederne og skriveriet 🙂

  Kh. Bot

  P.s. Glæder mig til 2/5 for der ses vi jo

  Reply
 • Catarina
  2. marts 2009 at 19:00

  Bot
  Og jeg kan så sige – lige over, du er en fantastisk kvinde. 😀

  Jeg glæder mig også til maj, det bliver så fedt. 😎

  Reply
 • Frederikke
  5. marts 2009 at 21:52

  Selv tak. Det var en super hyggeligt aften, men er der egentlig ikke noget med at Bot har inviteret til på lørdag samme sted og koncept? Ses vi… det tror jeg vist nok, at vi gør ;o)

  Reply
 • Catarina
  6. marts 2009 at 06:42

  Frederikke
  Jow det er jeg helt sikker på, og se’følig kommer jeg. 😀

  Reply

Skriv en kommentar