Fantastiske søndag

8. marts 2009

Efter en noget blakket start på søndagen, må jeg så sandelig sige at det nu er et fantastisk solskin. Solskin som mest af alt for forårsfornemmelserne frem i mig. Jeg er lige kommet hjem efter en dejlig løbetur, ned til og rundt om Langesø, videre til Morud og så hjemad igen. Det blev ikke til de 18 i dag, da jeg faktisk løb forkert 😉 , men 15,78 blev det til, så total for ugen er 47,580 km. ikke ringe, hvis jeg skal sige det selv.

Solskinssøndag

Salaten og grøntsagerne er skåret til aftenens menu, som i aften kommer til at bestå af, tykstegsbøffer med bagte halve kartofler, bagte gulerødder og halve bagte hvidløg, dertil en let coleslaw salat.

Jeg elsker søndag, specielt når solen vælger at kikke forbi Fyn.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 9. marts 2009 at 01:20

  Catarina, jeg så lige denne artikel i Hjemmet. Det at løbe,
  det er godt nok sundt. God mandag til dig:-)
  http://www.hjemmet.dk/hjemmet-denne-uge/

 • Reply Catarina 9. marts 2009 at 06:29

  Søren (Kbh)
  Ja det er det og denne artikel beviser at selvom man er et “skravl” og ikke kan bevæge sig ret langt, kan det hjælpe på det. Jeg ville ønske at flere ville gøre mere for der helbred. 😉

 • Skriv gerne en kommentar