Menu
Familieliv / Motion

Fantastiske søndag

Efter en noget blakket start på søndagen, må jeg så sandelig sige at det nu er et fantastisk solskin. Solskin som mest af alt for forårsfornemmelserne frem i mig. Jeg er lige kommet hjem efter en dejlig løbetur, ned til og rundt om Langesø, videre til Morud og så hjemad igen. Det blev ikke til de 18 i dag, da jeg faktisk løb forkert 😉 , men 15,78 blev det til, så total for ugen er 47,580 km. ikke ringe, hvis jeg skal sige det selv.

Solskinssøndag

Salaten og grøntsagerne er skåret til aftenens menu, som i aften kommer til at bestå af, tykstegsbøffer med bagte halve kartofler, bagte gulerødder og halve bagte hvidløg, dertil en let coleslaw salat.

Jeg elsker søndag, specielt når solen vælger at kikke forbi Fyn.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Søren (Kbh)
  9. marts 2009 at 01:20

  Catarina, jeg så lige denne artikel i Hjemmet. Det at løbe,
  det er godt nok sundt. God mandag til dig:-)
  http://www.hjemmet.dk/hjemmet-denne-uge/

  Reply
 • Catarina
  9. marts 2009 at 06:29

  Søren (Kbh)
  Ja det er det og denne artikel beviser at selvom man er et “skravl” og ikke kan bevæge sig ret langt, kan det hjælpe på det. Jeg ville ønske at flere ville gøre mere for der helbred. 😉

  Reply

Skriv en kommentar