Menu
Livet

Morgenhumørkulør

Morgenkulør

Jeg elsker at have god tid om morgenen. God tid til at ligge og åbne øjnene. God tid til at strække kroppen. God til tid badet og god tid til morgenkaffen. For at have alt den tid, står jeg også op i god tid, og det er som regel intet problem for mig, da jeg med årene er blevet A-menneske. Der er selvfølgelig dage hvor jeg er mere træt end andre, men det er som selvforskyldt. Jeg tror også, at al den gode tid her om morgenen er godt givet ud, for morgensur eller morgengnaven er jeg aldrig. I dag vil det for de fleste nok være umuligt at vågne sur, for med sådan et fantastisk vejr det er udenfor og med den solopgang jeg var vidne til for lidt siden, må morgenhumøret da være på 10.

Go’ torsdag. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Helle K.
  12. marts 2009 at 07:31

  Sådan har mine morgener altid været 🙂 Jeg har nogle gange haft et vækkeur til at ringe en time før jeg skulle op – bare for at have en time at hygge i i sengen, inden det rigtige vækkeur ringede 🙂

  Reply
 • Anita
  12. marts 2009 at 08:38

  Rigtig god fornøjelse med solen. Vi har haft den i tre dage nu, så det er okay, at andre låner den lidt – men behøvede vi ligefrem at få regnvejr? ;-D

  Hav en god dag.

  Reply
 • Tina - omme i London
  12. marts 2009 at 10:00

  Det lyder som en perfekt morgen. Jeg er inde i en god rytme for tiden og kommer op lige 10 minutter tidligere end normalt, saa jeg ikke skal haste afsted. Det er dejligt. Skoent billede, i oevrigt.

  Reply
 • Catarina
  12. marts 2009 at 18:19

  Helle K.
  Sådan her jeg aldrig fået den før – nej pjat. Jeg har aldrig haft to vækkeure, måske jeg skal prøve det engang. 🙂


  Anita
  Tak skal du have. 🙂
  Solen har også været her de sidste tre fage. I dag snød den mig – den viste sig kun i morges og blev hurtigt erstattet med et massivt regnvejr. Men skidt pyt, det hele går den rigtige vej, så det vare ikke længe inden vi atter sidder ude i det fri og nyder frokosten. 😀


  Tina
  Det er bare så dejligt at have tid og ikke skal haste ud af døren og resikere at glemme noget ik farten. Tak for rosen til billedet. 🙂

  Reply
 • Søren (Kbh)
  12. marts 2009 at 20:39

  Ha-ha Catarina for din replik til Helle K, jeg måtte bere finde
  klippet:-)
  http://www.youtube.com/watch?v=py0_TmZrkkM

  Reply
 • Bot
  12. marts 2009 at 20:39

  Fantastisk foto 🙂

  Tid om morgnen, er det bedste og fuldstændigt rigtigt, man bliver i bedre humør, end det der stress og jag.

  Også god torsdag til dig 🙂

  Reply
 • Catarina
  12. marts 2009 at 21:46

  Søren (Kbh)
  Hi hi ja jeg kan stadig huske det. Tak for at genoplive det. 😀


  Bot
  Tak skal du have. Jeg tror den tid man bruger ekstra om morgenen, får man dobbelt god igen. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar