JaBaDaBaDo

13. marts 2009

.. jeg har lige set en flue. 😆

Arbejdsdagen er skudt igang og morgenhumøret er i top. Vejret er ikke det bedste, men de har lovet det ændre sig til i eftermiddag, og det er jo der jeg atter skal ud og have lidt kilometer i benene. Det er fredag og livet er ski herligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 13. marts 2009 at 12:05

  Du er lige til at blive i godt humør af, tak. Jeg håber humøret
  holder hele dagen. Her kan du se og høre din ven:lol:
  http://bygonetv.com/shows/the_flintstones/index.htm

 • Reply Karolina 13. marts 2009 at 13:24

  Hehe… jeg vidste ikke at man kan være så glad for at se en flue 😉

  ps. en smuk rose!

 • Reply Catarina 13. marts 2009 at 19:27

  Søren (Kbh)
  Det er jeg da glad for at hører. Jeg er stadig i et herligt humør så det har holdt hele dagen. 🙂

  Tak for gensynet med helten. 😉


  Karolina
  Der er kun fluer om forår/sommeren aldrig om vinteren med mindre man er i en svine/ko stal 😉

 • Skriv gerne en kommentar