Ude godt hjemme bedst

19. marts 2009

Selvom det har været et helt fantastisk kursus, og jeg har fået mange værktøjer og teknikker med mig hjem, værktøjer og teknikker som jeg helt sikkert kommer til at bruge fremover. Og selvom maden har været fantastisk og værelset havde en fabelagtig udsigt til Storebælt, så er det nu helt rart at være hjemme igen. Mit hoved er ved at være fyldt helt til randen med ny viden og dejlige oplevelser sammen med gode kollegaer.

Udsigten fra undervisningslokalet.
~Udsigten fra undervisningslokalet.

Jeg er tæt på grænsen af hvad jeg kan rumme og glæder mig bare over at være hjemme, hvor jeg nu har smidt mig på sofaen og stornyder de sidste sjælelunende solstråler som strømmer ind af vinduerne.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply KATJA 20. marts 2009 at 17:27

  Du ville sikkert gerne som ham på billedet: Løbe en tur !
  Den tur må du have til gode 🙂
  Katja

 • Reply Catarina 21. marts 2009 at 07:41

  KATJA
  Ja det gad jeg vildt godt der havde været tid til, men det var der ikke. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar