Menu
Familieliv / Motion

Lang lørdag

Jeg var i morges ude på en dejlig løbetur, som virkelig har bidraget til, at få mit energiniveau op på normalen og den sidste uges arbejde ud af kroppen. Jeg har som tidligere nævnt, ret så mange bakker at forcere når jeg begiver mig ud på mine løbeture, og i dag overhalede en cyklist mig på vej ned af en mindre bakke, det er ikke noget nyt, det sker jævnligt, men i dag for der et eller andet i mig, jeg satte turbo på og var oppe og løbe på tæerne og spurtede som en sindssyg op at den næste bakke og derved overhalede jeg faktisk cyklisten med flere meter. Det varede en rum tid inden vedkommende fik indhentet mig og da det skete var jeg langt hen af det lige stykke. Hi hi det var nu sjovt med lidt kapløb.

Christian er lige kommet retur fra kammeraten og ligge nu og slænger med både iPod tuch, computer og tv. Han hygger sig, og sådan skal det være.

Søren er, efter at have været ude og proviantere, gået i køkkenet og jeg kan nu dufte at aftenens menu kommer til at indeholde hvidløg og det er jeg slet ikke ked af.

Vores store søn, Daniel, har lige været et smut forbi. Han har fritidsjob hos et biludlejningsfirma og skulle i dag til København for at aflevere en bil. Og da vi bor ret tæt på en motorvejsafkørsel, smuttede han lige indenom for at sige hej. I morgen returnerer han atter til Jylland, også i en udlejningsbil. Så i aften står den, for hans vedkommende, på hygge og dejligt selskab i København. Det er ikke noget dårligt fritidsjob.

Brændeovnen

Jeg glæder mig over at jeg nu kan se bunden af vasketøjskurvene, og der i det hele taget er styr på huset. Nu sidder jeg i stolen tættest på brændeovnen og hygger med skiftevis at læse i min bog og sidde har ved pc’en. Liver er nu herligt, på sådan en dejlig lang lørdag.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Søren (Kbh)
  21. marts 2009 at 18:35

  Ja, løb du bare udenom de cyklister 😉
  http://www.planetdan.net/pics/misc/bikecrash1.jpg

  Reply
 • Catarina
  21. marts 2009 at 19:23

  Søren (Kbh)
  Av av av jeg må hellere holde mig langt væk fra dem, for ikke at komme i karambolage med dem. 😉

  Reply
 • Piskeriset
  21. marts 2009 at 21:43

  Hvor er det brændeovnsbillede dog skønt! Det minder mig om mine forældres nye brændeovn… da jeg var barn, havde de desværre en helt lukket brændeovn, men havde de haft de nye, moderne slags, hvor man kan se ilden brænde lystigt, tror jeg, at jeg kunne have siddet og gloet på det i timevis… 🙂

  Hav en god weekend!

  Reply
 • Catarina
  22. marts 2009 at 07:57

  Piskeriset
  Velkomme til siden her. 🙂

  Jeg elsker også vores brændeovn. Da vi i sin tid flyttede ind her, var her også en lukket brændeovn og det var næsten ikke til at bæger at jeg kun kunne hører ilden men se den. Så da vi lavede stuen i stand måtte jeg have en med glaslåge i, og hold da op hvor jeg nyder at sidde og kikke på de dansende flammer. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar