Lørdag i Odense

28. marts 2009

Jeg havde et par ærinder i Odense i dag og der var ingen herhjemme der havde den største lyst til at tage med. Jeg fik det jeg kom efter og brugte så lidt tid på at ose rundt og danne mig et billede af hvilket forårs ting de forskellige forretninger har.

Odense Tamburkorps

Det var ikke stille i Odense denne lørdag. Der var mange handlende og der var også et musikalske indslag, faktisk ganske hyggeligt at shoppe rundt.

Russiske musikanter

Jeg elsker at ose rundt og se på udvalget og hvis der lige er et godt tilbud, så slår jeg til. I dag blev det kun til en min sædvanlige dagcreme fra Ole Henriksen og de sidste af Christians fødselsdagsgaver.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Milea 28. marts 2009 at 18:12

  Vi har vist været i Odense samtidigt! Jeg og de 3 yngste piger trådte nemlig ud af boun10, da Odense tamburkorps kom op forbi Magasin. Gad vide om vi er gået lige forbi hinanden?!

 • Reply Catarina 28. marts 2009 at 18:59

  Milea
  Aii hvor sjovt – og vi har helt sikkert gået forbi hinanden, for jeg gik imod Magasin efter de passerede mig. 🙂

 • Reply Anne 28. marts 2009 at 19:48

  Kan mærke at jeg snart ( til sommer ?) må en tur til Odense igen… 🙂

 • Reply Catarina 28. marts 2009 at 20:01

  Anne
  Det er klart hyggeligst om sommeren og jeg glæder mig til vi atter kan sidde ude i det fri. 🙂

 • Reply anjoe 29. marts 2009 at 10:51

  Det ser rigtig hyggeligt ud, og vi må da være på den rigtige vej vejrmæssigt, når russiske musikere satsede på at kunne score nogle danske kroner 😉

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.