En god start på søndagen

29. marts 2009

I denne weekend er vi alle samlede. Sebastian kom allerede i fredags og i går eftermiddag kom Daniel. Vi har alle hygget igennem denne weekend og her i formiddag, havde vi bestilt bord på Café Kræz i Odense, til en dejlig omgang brunch.

Det er nu altså hyggeligt, sådan at starte en søndag med alt hvad hjertet kan begære, lige fra frisk frugt, yoghurt til chokolademuffins og pandekager. Nu sidder vi alle herhjemme og er så mætte, at vi på det nærmest ikke rokke med ørene. Jeg må vist hellere komme ud og få brugt kroppen engang her i eftermiddag.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Olines 29. marts 2009 at 14:44

  Uhm sikke en skøn måde, at starte søndagen på. Jeg elsker Brunch – både konceptet og måltidet!
  Dejlig søndag til dig og alle dine:)

 • Reply Catarina 29. marts 2009 at 17:41

  Olines
  Jeg elsker også brunch, men det værste er bare at jeg altis spiser for meget. 😉

  Også en god søndag til dig. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar