En god start på søndagen

29. marts 2009

I denne weekend er vi alle samlede. Sebastian kom allerede i fredags og i går eftermiddag kom Daniel. Vi har alle hygget igennem denne weekend og her i formiddag, havde vi bestilt bord på Café Kræz i Odense, til en dejlig omgang brunch.

Det er nu altså hyggeligt, sådan at starte en søndag med alt hvad hjertet kan begære, lige fra frisk frugt, yoghurt til chokolademuffins og pandekager. Nu sidder vi alle herhjemme og er så mætte, at vi på det nærmest ikke rokke med ørene. Jeg må vist hellere komme ud og få brugt kroppen engang her i eftermiddag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Olines 29. marts 2009 at 14:44

  Uhm sikke en skøn måde, at starte søndagen på. Jeg elsker Brunch – både konceptet og måltidet!
  Dejlig søndag til dig og alle dine:)

 • Reply Catarina 29. marts 2009 at 17:41

  Olines
  Jeg elsker også brunch, men det værste er bare at jeg altis spiser for meget. 😉

  Også en god søndag til dig. 🙂

 • Skriv en kommentar