Hygsom lørdag

4. april 2009

Jeg nåede ikke at komme hjem fra Birmingham til at jeg kunne nå at ønske Christian tillykke med fødselsdagen på selve dagen. Jeg landede herhjemme omkring ti minutter over tolv, men selvfølgelig var Christian vågen og jeg fik givet ham et stort knus og et par, eller var det fem, kindkys. Inden vi begge gik til ro, fik jeg hørt om hans dag, og han synes det havde været en rigtig god dag og super fede fødselsdagsgaver.

Da jeg nu ikke var hjemme i går, så havde vi inviteret fødselsdagsgæster til brunch i dag. Få at kunne nå at få det hele klar, havde Søren sørget for at proviantere det helt rigtigt. Brunchen bestod af, portionsanrettet græsk yoghurt rørt med en smule vanilje, pyntet med lidt müesli og blåbær. Derudover var der ”scramble eggs” med bacon, 5 forskellige slags oste, 3 slags pøler, parmaskinke, hamburgerryg, marmelade og ”American Pancakes” med blåbær og økologisk sirup.

Vi startede inde for, men efter vi havde siddet og spist og hygget til langt over middag, måtte vi ud på terrassen og solen hvor nogle fik øl, andre vand og et par stykker fortsatte med kaffe.

Lørdagshygge på terrassen

Efter alle gæsterne var taget hjem og vi havde fåret ryddet op, satte vi os atter på terrassen med kaffe. Det er slet ikke så ringe, at tilbringe en solrig lørdag i godt selskab og så på terrassen. Lad der bare komme flere af sådanne lørdage for jeg er så kler til udehygge.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar