Menu
Strøtanker...

Doven søndag

Vi har alle haft dejlig lang og doven søndag. Det er ikke de stor projekter der er blevet søsat i dag. Den der har arbejdet mest, er vaskemaskinen og nu solen er kommet rigtigt igennem er tøjet ude på tørresnoren, hvor det, inden jeg får set mig om, er tørt og dufter af forår.

Søndagssol

Den vind der fejer ind fra vest, er en smule kølig og da solen først er kommet igennem skyerne for en times tid siden, er det ikke blevet til så meget solnydning idag. Sådan en doven søndag skal der være plads til indimellem og inden længe banker påskeferien på døren. Jeg glæder mig til dage med havehygge og lammekølle.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar