Doven søndag

5. april 2009

Vi har alle haft dejlig lang og doven søndag. Det er ikke de stor projekter der er blevet søsat i dag. Den der har arbejdet mest, er vaskemaskinen og nu solen er kommet rigtigt igennem er tøjet ude på tørresnoren, hvor det, inden jeg får set mig om, er tørt og dufter af forår.

Søndagssol

Den vind der fejer ind fra vest, er en smule kølig og da solen først er kommet igennem skyerne for en times tid siden, er det ikke blevet til så meget solnydning idag. Sådan en doven søndag skal der være plads til indimellem og inden længe banker påskeferien på døren. Jeg glæder mig til dage med havehygge og lammekølle.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar