Doven søndag

5. april 2009

Vi har alle haft dejlig lang og doven søndag. Det er ikke de stor projekter der er blevet søsat i dag. Den der har arbejdet mest, er vaskemaskinen og nu solen er kommet rigtigt igennem er tøjet ude på tørresnoren, hvor det, inden jeg får set mig om, er tørt og dufter af forår.

Søndagssol

Den vind der fejer ind fra vest, er en smule kølig og da solen først er kommet igennem skyerne for en times tid siden, er det ikke blevet til så meget solnydning idag. Sådan en doven søndag skal der være plads til indimellem og inden længe banker påskeferien på døren. Jeg glæder mig til dage med havehygge og lammekølle.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar