Doven søndag

5. april 2009

Vi har alle haft dejlig lang og doven søndag. Det er ikke de stor projekter der er blevet søsat i dag. Den der har arbejdet mest, er vaskemaskinen og nu solen er kommet rigtigt igennem er tøjet ude på tørresnoren, hvor det, inden jeg får set mig om, er tørt og dufter af forår.

Søndagssol

Den vind der fejer ind fra vest, er en smule kølig og da solen først er kommet igennem skyerne for en times tid siden, er det ikke blevet til så meget solnydning idag. Sådan en doven søndag skal der være plads til indimellem og inden længe banker påskeferien på døren. Jeg glæder mig til dage med havehygge og lammekølle.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply