Kanalerne i Birmingham

5. april 2009

Der er en del kanaler i Birmingham og de kan nogle steder godt minde om kanalerne i Venedig, da nogle af husene er bygget helt ned i vandet. Men de fleste steder er det muligt at gå eller cykle langs kanalerne og det var der rigtig mange der benyttede sig af. Der lå også en del, meget smalle, husbåde langs kajen ved hovedkrydset, som er ved National Indoor Arena, som var der jeg opholdt mig mest, da kongressen blev afholdt der.

Birmingham
~Birmingham set fra oven (Google Maps).

Birmingham
~Urtehave på taget af en husbåd.

Birmingham
~En af de mange broer som går over kanalerne, i dagens anledning overdækket, så de besøgende til kongressen kunne gå i tørvejr, hvis det skulle finde på at regne.

Birmingham
~Der var mange som benyttede det fine vejr, mellem forelæsningerne, til at gå en lille tur langs kanalerne, og husbådejerne hjælper hinanden med at reparere forskellige småting.

Birmingham
~I det ene vindue på én af husbådene, så jeg dette opslag – det taler vist for sig selv. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Tina - omme i London 7. april 2009 at 10:08

  LOL – kontaktannoncen er sgi da for morsom!
  Det er rigtig mange aar siden jeg har vaeret i Birmingham, maaske 20, men jeg vil snart igen!

 • Reply Catarina 7. april 2009 at 14:51

  Tina – omme i London
  Ja jeg kunne heller ikke lade være med at grine da jeg så den – den er nemlig for morsom. 🙂

  Jeg synes faktisk det er en ret hyggelig by, selvom den ikke har den gammel bydel.

 • Skriv en kommentar