Den er ankommet… regnen

8. april 2009

Påskeregn
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin 8. april 2009 at 21:46

  Jeg blev overrumlet da jeg var ude at handle. Jeg var i Bilka og bilen var med, vælger altid at parkere længst væk fra indgangen, nyder denne travetur. Desværre havde jeg ikke pakket varene i poser, godt melen var i bunden af vognen ;-), skidt pyt med mig selv, det var jo lunt.

 • Reply Søren (Kbh) 8. april 2009 at 21:48

  Det minder mig om en af mine yndlingsfilm:)
  http://www.youtube.com/watch?v=H39CxyNfNOM

 • Reply Søren (Kbh) 9. april 2009 at 00:05

  Catarina – Du har jo rejst så mange steder. Regnvejr eller CO2.
  Før pilen over de lande du ønsker mere information om og scroll
  for at få mere at vide:-)
  http://www.breathingearth.net/

 • Reply Catarina 9. april 2009 at 07:25

  Karin
  Jeg havde hørt i radioen at regnen ville komme, så jeg var forberedt. Godt ingen af dine vare tog skade. 🙂


  Søren (KBH)
  Sød lille film og sikke et læreridt verdenskort. Tak for det. 🙂

 • Skriv en kommentar