Jeg var nød til at fyrer op

9. april 2009

Det er ikke særligt solrigt over Fyn denne torsdag morgen. Dis og tåge er de fremherskende elementer og temperaturen er heller ikke for høj. Så brændeovnen er nu blevet fyldt med dejlig tørt brænde og inden længe breder brændeovnsvarmen sig. Umm det er nu dejligt både se, hører og mærke sådan en ild.

Dejlig varme

Søren er allerede i gang med dagens planlagte aktivitet. Han er taget ind til mine forældre, for at læsse traileren med dagens første læs brænde. Så her kommer vi til at kunne mærke at vi har arme, for som tidligere nævnt, er der lige et par trappetrin vi skal op ad, inden brændet ligger hvor det skal.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Karin 9. april 2009 at 10:01

  Jeg stod op til solskin. Dog er det lidt køligt omkring fødderne, kunne godt bruge en brændeovn. Bor til leje, tror ikke boligselskabet vil synes om det 😉 – Jeg bor dog øverst.
  God arbejdslyst. Det er så hyggeligt at være flere om en opgave.

 • Reply Sifka 9. april 2009 at 11:55

  Og du har smidt strømperne. Det anede mig, at det var for tidligt;) God skærtorsdag.

 • Reply Catarina 9. april 2009 at 15:48

  Karin
  Det kunne være du skulle søde om lov – for det er altså hyggeligt og du kan jo kun få et nej. 😆


  Sifka
  Ikke spor for tidligt – men at sidde i en trus og top uden varme på, så må man godt tænde op i brændeovnen. 😀

 • Skriv gerne en kommentar