Menu
Haveliv / Her hos os

Kun 1/3

Brænde som skal ligge til næste vinter

Vi har ikke hentede alt det brænde min far til og. I dag er det kun blevet til en tredjedel. Halvdelen af det brænde vi har hentet og stablet i dag, er brænde der først skal tørre og kan ikke bruges før næste vinter. Mens den anden halvdel er så knas tørt at vi uden problemer kan bruge det nu. Det er dejligt at få fyldt lidt op igen og der er så men også gjort klar til yderlige trailerfulde med dejligt brænde.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

1 kommentar

  • […] ved brændestablen, er allerede kommet sig efter lidt voldsomme behandling det fik da vi, her for et par uger siden, hentede brænde. Jeg var på et tidspunkt lidt nervøs for at det ikke ville komme, efter al vores trampen rundt i […]

    SVAR

Skriv en kommentar