PC klar

9. april 2009

PC klar

Jeg tror jeg kender én som bliver glad. Rasmus, min søde venindes søn, har for sine spareskillinger købt sign egen pc. Jeg har nu haft den til ”klargøring” herhjemme og nu er den kørerklar til den unge mand. De kommer dog først og henter den i morgen, for så kan de blive og spise med. Det bliver helt sikkert hyggeligt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Gitte 9. april 2009 at 10:54

    Ja helt rigtigt, der er en der glæder sig så meget. Både til at få sin PC samt besøge dig og familien. Ses 🙂

  • Reply Catarina 9. april 2009 at 15:49

    Gitte
    Vi glæder os også. 🙂

  • Leave a Reply