PC klar

9. april 2009

PC klar

Jeg tror jeg kender én som bliver glad. Rasmus, min søde venindes søn, har for sine spareskillinger købt sign egen pc. Jeg har nu haft den til ”klargøring” herhjemme og nu er den kørerklar til den unge mand. De kommer dog først og henter den i morgen, for så kan de blive og spise med. Det bliver helt sikkert hyggeligt.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Gitte 9. april 2009 at 10:54

    Ja helt rigtigt, der er en der glæder sig så meget. Både til at få sin PC samt besøge dig og familien. Ses 🙂

  • Reply Catarina 9. april 2009 at 15:49

    Gitte
    Vi glæder os også. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar