Menu
Strøtanker...

PC klar

PC klar

Jeg tror jeg kender én som bliver glad. Rasmus, min søde venindes søn, har for sine spareskillinger købt sign egen pc. Jeg har nu haft den til ”klargøring” herhjemme og nu er den kørerklar til den unge mand. De kommer dog først og henter den i morgen, for så kan de blive og spise med. Det bliver helt sikkert hyggeligt.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Gitte
  9. april 2009 at 10:54

  Ja helt rigtigt, der er en der glæder sig så meget. Både til at få sin PC samt besøge dig og familien. Ses 🙂

  SVAR
 • Catarina
  9. april 2009 at 15:49

  Gitte
  Vi glæder os også. 🙂

  SVAR

Skriv en kommentar