Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Dejlig lang fredag

Efter morgenkaffen, smuttede vi i havecentret og fik en del bunddække med hjem. Og sikke der blev slæbt til huse, for det var flotte planter til kun en flad femmer stykke. Flere bakker blev købt og nogle er allerede plantet, men der er stadig mange som mangler at komme i jorden. Det skal de nok komme i løbet af de næste par dage og jeg er sikker på det nok skal blive godt.

Masser af bunddække

Jeg var lige trådet ud af badet da det ringede på døren. Gæsterne kom og jeg måtte sætte turbo på, et hurtigt spænde blev smidt i det lange våde hår. Jeg tror jeg så rimelig præsentabel ud. 🙂

Smuk og gul

Jeg blev modtaget at den smukkeste påske buket, som nu står og lyser smukt op inde i stuen. Eftermiddagen blev til aften og vi hyggede os med at snakke, grille, hygge, lege med pc’er, rense pc’er og mere snak og hygge.

Aftenen blev til sent og månen skinnede smuk og gul ned til os. De glade og lystige mavebobler fra i går, har heldigvis endnu ikke slupper deres tag i mig. Og jeg er taknemmelig for et venskab som er så dejligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Gitte
  11. april 2009 at 10:11

  Du så forrygende ud som altid. Tak for de smukke ord – kan kun sige det er gensidigt. Ikke nok med at selskabet ikke kunne være bedre – igen lærte vi noget nyt på PC-området.

  Ønsker jer alle en fortsat dejlig Påske – og TAK for hjælpen 🙂

  Reply
 • Catarina
  11. april 2009 at 14:23

  Gitte
  Og i lige måde søde. 🙂

  Ingen tak nødvendigt det ved du. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar